Skip Navigation Links

İGEV'den Horozoğlu'na veda yemeği..

Düzenlenen veda yemeğine eşi Semahat Horozoğlu ile birlikte katılan Kaymakam Horozoğlu, sergilenen vefa örneği karşısında duygulandı.

Magazin   A+a-

vedak.jpg" />İskenderun Güney Eğitim Vakfı, Kütahya Vali Yardımcılığı’na atan İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu’na veda yemeği verdi. Beyaz Saray Restoran’da düzenlenen yemeğe İGEV’in geçmiş dönem başkanları Ruslan Coşkunırmak, Mehmet Belli, Mecit Atar ve Talat Çiçek’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Düzenlenen veda yemeğine eşi Semahat Horozoğlu ile birlikte katılan Kaymakam Horozoğlu, sergilenen vefa örneği karşısında duygulandı.
Yemekte üzerinde Kaymakam Horozoğlu ve eşinin birlikte çekilmiş resimlerinin İskenderun manzarası üzerine işlenmiş bir gümüş tabak hediye edilmesi, Kaymakam Horozoğlu’nun mutluluğunu katladı.
Bugüne kadar İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın çalışmalarına sonsuz destek vererek, her ekinliğe katılan Kaymakam Cengiz Horozoğlu’nun eğitime ve İskenderun’a kattıklarının unutulması mümkün olmayan işler olduğuna dikkat çeken İGEV Başkanı Mithat Barutçu, kaymakam Horozoğlu’nun tam bir İskenderun’lu olmasından da ayrıca mutlu olduklarını söyledi.
Hoş sohbetlerin yapıldığı yemekte Kaymakam Horozoğlu, İGEV ailesinin fertleriyle sohbet etmek ve teşekkür etmek amacıyla bir süre masaları gezerek sohbet etti.
Şen kahkahaların yükseldiği yemek, yine neşeli esprilerle sona erdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet