Skip Navigation Links

Kekeç ailesinin en mutlu günü..

İskenderun 1 No'lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, oğlu Tuncay'ın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı.

Magazin   A+a-

İskenderun 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, oğlu Tuncay’ın mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadı. Bekbele Beldesi’nden çavuş ailesinin güzel Kızı Hatice Çavuş ile hayatını birleştiren Tuncay Kekeç’in mutluluğu görülmeğe değerdi.

Memo Restoran’da düzenlenen düğün törenine; Bekbele Belediye Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Belediye Başkanı Adayı Seyfi Dingil, Halk Bankası İskenderun Şube Müdürü Mevlüt Kocakaya ve banka çalışanları, Gözcüler Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Horuz, 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi çalışanları, çok sayıda oda başkanı ve çalışanları ve daha bir çok seçkin davetli topluluğu katıldı.
Nikah törenine sıra gelince Hatice Çavuş (Kekeç)- Tuncay Kekeç çiftinde ciddi bir heyecan fırtınası hissedildi.
Bekbele Belediye Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili’nin kıydığı nikahta şahitlikleri Halk Bankası İskenderun Şube Müdürü Mevlüt Kocakaya ile polis memuru Mehmet Mesut Şahin yaptılar.
İlk önce nüfus cüzdanı bilgilerinde şaşıran gelin ve damatı yatıştırmak Başkan Bilgili’ye düştü ama “EVET” yanıtlarının salonda yeterince duyulmadığını belirten Bekbele Belediye Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, yanıtları ikinci kez daha gür sesle söyletince gelin ve damatın heyecanı ikiye katlandı.
Esprileriyle kahkaha fırtınasına neden olan Bekbele Belediye Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili’nin evlenme cüzdanını öncelikle damat Tuncay Kekeç’e teklif etmesiyle birlikte herkes şaşırdı. Damat Tuncay Kekeç’e küçük bir şaka yapan Başkan Bilgili, şakasının altında yatan gerçeği “yuvayı dişi kurt” yapar diyerek açıkladı ve de yuvada kadının önemine vurgu yapmış oldu.
1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç ve eşi Hürü Kekeç, düğün töreni boyunca tüm davetlilerle yakından ilgilendiler. En mutlu günlerinde doyasıya eğlenen Kekeç ve Çavuş aileleri, Hatice-Tuncay Kekeç çiftinin mutluluğuna ortak oldular.
Biz de 8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com yayın kuruluşları olarak Hatice-Tuncay Kekeç çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet