Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Katılımevim İskenderun'da Açıldı

Bankalara alternatif olarak kurulan katılımevim, faizsiz bir şekilde tüketicileri konut ve otomobil sahibi yapıyor.

Katılımevim İskenderun'da AçıldıWeb
TV

Ekonomi   A+a-

Açılışını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın gerçekleştirdiği Katılımevim, İskenderun belediye binasının karşısında halkın hizmetine açıldı.
 
Alternatif ödeme planlarıyla ev ve otomobil sahibi olacak kişilere kolaylıklar sağladığını söyleyen Katılımevim Gaziantep Bölge Müdürü İbrahim Uyan, "İskenderun'da ev ve otomobil sahibi yapmayacağımız kişi kalmayacak"dedi.
 
Türkiye’nin tüm illerini kapsayacak şekilde müşterilerine hizmet veren Katılımevim, düşük taksitlerle, faizsiz ve tamamen kişinin kendi belirleyeceği ödeme koşulları ile gayrimenkul almasına yardımcı oluyor.
 
Katılımevi Gaziantep Bölge Müdürü İbrahim Uyan İskenderun katılımevim'in açılışında yaptığı açıklamada şunları dedi; "Hatay'a 2 tane şube açmış bulunmaktayız, Türkiye genelinde 37. İskenderun ve 38. şube de Antakya olarak düşünüyoruz. Burada yaklaşık 9 personelimiz çalışmakta, kişileri faizsiz ev, araç sahibi yapmak için buradayız. İskenderun'da ev yada araç sahibi yapmayacağımız kimse kalmayacak. Bayanların kendi aralarında düzenlemiş olduğu altın günü çerçevesinde kişileri gruplara dahil ediyoruz. Gruplar noter tarafından çekiliş düzenlenerek yapılıyor ve her ay 1 kişi bizden teslimatını alıyor. Bankaya alternatif olarak düşünülebilir. Antakya şubemizde Kasım'ın 14'ünde açılacak. Orada da 10 arkadaşımıza istihdam sağlayacağız. Aynı zamanda ekonomiye katkıda bulunmuş oluyoruz böylelikle. Ev ve araç sahibi düşüncesinde olan kişileri mutlaka şubemize bekliyoruz."
 
 
İskenderun Katilievim Danisma Adile KARA 0532 0139651
 
İskenderun Katilievim Satış Danışmanı Birkan Kıra 0532013 4935
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Katılımevim İskenderun'da Açıldı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar