Skip Navigation Links

Oğuz ailesine bir gelin daha geldi..

Memleketim Gazetesi'nin Sahibi Hüseyin Oğuz'un küçük oğlu Hasan'ın düğünü görkemli olduğu kadar davetlilerin şıklık yarışıyla da gündeme oturdu.

Magazin   A+a-

Memleketim Gazetesi’nin Sahibi Hüseyin Oğuz’un küçük oğlu Hasan’ın düğünü görkemli olduğu kadar davetlilerin şıklık yarışıyla da gündeme oturdu. Şıklıklarıyla göz kamaştıran Bedia-Hüseyin Oğuz çiftinin mutlulukları görülmeğe değerdi. İkinci gelinlerini almanın mutluluğunu dostlarıyla paylaşan Bedia-Hüseyin Oğuz çifti, ilk torunları küçük Hüseyin’i de bir an bile yanlarından ayırmadan davetlilerle ilgilenerek çifte mutluluk yaşadılar.. İstanbul’dan düğün için gelen doğunun özel sesi Ayaz, okuduğu türkülerle davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı..

Oğuz ailesine bir gelin daha geldi..

Memleketim Gazetesi’nin Sahibi Hüseyin Oğuz’un oğlu Hasan Oğuz hayatını Çelik ailesinin güzel kızı Sultan Çelik (Oğuz) ile birleştirdi. Genç çiftin mutluluklarına çok sayıda seçkin davetli ve aile yakınları ile aile dostları ortak oldular.
Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Samandağ Tekebaşı Belediye Başkanı İrfan Balıkçı, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yavuz Yolcu, İşadamları Nuri Üysen, Beşir Baymaz, Zeki Çıkan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve 8. Gün Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar, Güney Tv ve Gazete Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar ve Vatan Gazetesi Ortağı Selami Ergüven’in katıldıkları düğün törenine, katılamadıkları için tebrik mesajı gönderen CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Üçgüllük Belediye Başkanı Bedi Palta da Oğuz ailesinin mutlu gününe ortak oldular.
Memo Restaurant’ta gerçekleştirilen düğün töreninde Sultan (Çelik) Oğuz-Hasan Oğuz çiftinin oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gözlendi.

Yoğun davetli topluluğunun katıldığı düğünde dolarlar havada uçuşurken, damat şıklığıyla, gelin ise güzelliğiyle dikkatleri üzerlerine topladı.
Sultan (Çelik) Oğuz-Hasan Oğuz çifti, gecenin ilerleyen saatlerinde bir an olsun pistten inmeyerek en mutlu günlerini başta aileleri olmak üzere sevenleriyle bol bol oynayarak kutlarken Hüseyin ve Bedia Oğuz çifti de davetlilerle tek tek ilgilenerek büyük bir misafirperverlik örneği sergilediler.
Ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ diyerek hayatlarını birleştiren genç çiftlerin düğün törenine İş adamları Nuri Üysen ve Beşir Baymaz da katılarak şahitlik ettiler.
Nikah töreni sırasında oldukça heyecanlı oldukları gözlenen gelin ve damata en büyük destek şahitlerinden geldi. Sultan-Hasan Oğuz çifti Bir ömür boyu mutlu birlikteliğe ‘Evet’ diyerek salonda alkış fırtınası estirdi.
Görkemli geçen gecede gelin ve damadın olduğu kadar annesi ve babası Hüseyin ve Bedia Oğuz çiftinin de oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet