Skip Navigation Links

Filli ve Favori Boya Bayilerine muhteşem tekne turu..

Filli Boya ve Favori Boya'dan ve Hatay Bölge Distribütörleri Kardeşler Ticaret ve Belli Yapı'dan memnun olduklarını belirten bayiler, etkinliklerin ar

Magazin   A+a-

teknekc.jpg" />Filli Boya ve Favori Boya Bayileri, kendileri için düzenlenen tekne turunda unutamayacakları bir hafta sonu yaşadılar. Filli Boya ve Favori Boya’dan ve Hatay Bölge Distribütörleri Kardeşler Ticaret ve Belli Yapı’dan memnun olduklarını belirten bayiler, etkinliklerin arttırılmasını da talep etmeden edemediler..

Filli ve Favori Boya Bayilerine muhteşem tekne turu..

Türkiye ekonomisinin her geçen yıl bir kat daha büyüyen Boya sektörünün lideri Filli Boya ve Favori Boya, Hatay Bölge Distribütörleri Belli Yapı ve Kardeşler Ticaret ortakları Nihat Belli ve Yusuf Belli, bayilerine unutamayacakları bir hafta sonu yaşattılar.
Tekne turuna İskenderun Devlet Hastanesi’nde görevli Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Süleyman Belli de katılarak, hem bayilerin oluşabilecek muhtemel sağlık sorunlarına müdahele etmek amacıyla hem de Hatay Bölge Distribütörleri ağabeyleri Nihat Belli ve Yusuf Belli’yi de yalnız bırakmamış oldu.
Nihat Belli ve Yusuf Belli, düzenledikleri etkinliklerin sosyal sorumluluğun birer parçası olduğuna vurgu yaparak, ekonomiye katma değer üreten tüm bayilerinin kendileri için ayrı ayrı öneme haiz olduklarına da vurgu yaptılar.
 

Havaların ısınmasıyla birlikte başlayan boya sezonuna girerken bayilerine moral, motivasyon ve kaynaşma anlamında mükemmel bir hafta sonu keyfi yaşatan Filli Boya ve Favori Boya Hatay Bölge Distribütörleri Nihat Belli ve Yusuf Belli, Samandağ Çevlik’ten başlayan tekne gezintisiyle tüm bayilerine stres attırdılar.
Piyasa şartlarının ağırlaştığı, rekabet ortamının kızıştığı bir ortamda stres atmak imkanı bulan bayilere tekne gezintisi sırasında Favori Boya Bölge Müdürü Yavuz Özalp, Filli Boya Bölge Müdürü Tekin Bulut, Bölge Müdür Yardımcısı Eser Peker, Filli Boya Pazarlama Müdürü Ali Erişi de eşlik ettiler.
 

Sabah erken saatlerde Çevlik Balıkçı Barınağı’nda yapılan kahvaltı ile başlayan etkinlik, iş yoğunluğu nedeniyle birbirlerini görmek fırsatı bulamayan bayilerin hasret gidermeleri ve kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ana konusu; Fenerbahçe’ye imza atan yıldız futbolcu Mehmet Topuz oldu. Fenerbahçeli Bayilerden Cem Yapı İnan Kardeşler Ltd. Şti Muharrem İnan ile Beşiktaşlı Bayilerden As-Kar Yapı Ltd. Şti. Rasim Gülaydın arasında Mehmet Topuz’un Fenerbahçeli olması ile ilgili geçen neşeli sohbet, tüm bayileri de kısa sürede sardı.
Bayileriyle tekne turu öncesi ve tur boyunca yakından ilgilenen Filli Boya ve Favori boya Hatay Bölge Distribütörleri Nihat Belli ve Yusuf Belli, güzel bir hafta sonu geçirmeleri için de azami gayret sarfettiler.
Çevlik’te başlayan tekne turunda denizin dalgalı olması da bayilerin moralini bozmadı. Zorlu bir buçuk saatlik seyahat sonrası Yayladağı kel Dağı Uzun Kaya Mevkii Koyu’na ulaşan tekne, bayilere unutamayacakları saatlerin de başlamasını sağladı.
Seyahat sırasında da müzikle eğlenen streslerini atan bayilerden bazıları oltalarıyla hazırlıklarını yaparak denize saldılar. Saatler boyu sabırla balık tutmayı bekleyen As-Kar yapı Ltd. Şti. Sahibi Rasim Gülaydın, uzun geçen saatler sonrası Demir Ticaret Sahibi Fuat Demir’in de desteğiyle yaklaşık üç kilogram ağırlığında bir imtiyaz Balığı yakalamayı başardı. Balık tutmanın heyecanı tüm bayilerin ilgisini de bu yöne çekerken, balık tutamayanlar ise oltalarını çantalarını koymak zorunda kaldılar.
Uzun Kaya Koyu’nun berrak sularına kendilerini bırakan bayilerin deniz keyfi de görülmeğe değerdi. Her ne kadar stresten uzaklaşmayı hedefleyen bir gezi de olsa, bayilerin bir çoğu iş konuşmaktan kendilerini alamadılar. Zevkli ve yorucu geçen tekne turu ve deniz sefasının öğle yemeği menüsünde balık tutamayan bayiler için özenle seçilen ızgara balık kondu.
Yemek sonrası biraz uyku ve ardından müzikle atılan göbekler sonrası da yine deniz keyfi ve kumsalda güneşlenme faslı başladı. Ortalama 6-7 metre derinliğe sahip koy da yüzmek bir çok bayiyi yorunca yine kumsalda uyuyanlar objektiflere takıldı.
Gezinin sonuna doğru bir de hatıra fotoğrafı çektiren Filli Boya ve Favori Boya yetkilileri, Hatay Bölge Distribütörleri ve Bayilerin neşesi görülmeğe değerdi.
Gezinin sonunda açıklama yapan Filli Boya Hatay Bölge Distribütörü Nihat Belli, Favori Boya grubuyla birlikte bayilerine sürprizlerinin süreceğini söyledi ama sürprizlerin ne olduğu konusunda bilgi vermedi.
Nihat Belli, geziye katılan tüm bayilerine teşekkür ederek hepsine bol kazançlar diledi ve her zaman yanlarında olacaklarına da vurgu yaptı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet