Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş’tan Vekil Özel’e Sansürlü Göndermeler !

Fitneye Yol Açmamak İçin Sözlerimi Sansürlüyorum !!!

Başkan Savaş’tan Vekil Özel’e Sansürlü Göndermeler !Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş katıldığı bir programda, üstü kapalı bir şekilde AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’e yanıt verdi.
Geçtiğimiz günlerde attığı twitlerle eleştiren ve bir çok soru yönelten Abdülkadir Özel’e sert tepkisini dile getiren Başkan Lütfü Savaş, katıldığı televizyon programında “öyle twit atarak silahşörler gibi bu iş olmaz” dedi.
Özellikle ‘fitneye yol açmamak, Hatay’a zarar vermemek’ için sözlerini sansürlemek zorunda kaldığını belirten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “fitneye yol açmamak için sözlerimi sansürlüyorum. Hatay'a bu zarar verir” dedi.
Başkan Savaş Şunları söyledi; "Bana muhalefet yapacaklar diye Hatay'ı sıkıntıya sokacak hiç bir şey yapmasınlar. Ben burada sansürlü konuşuyorsam, Hatay'ı sıkıntıya sokmamak ve fitne çıkarmamak için konuşmuyorum. Bu kadar yol yapmış bir belediye başkanına, bu konuyu konuşmak yanlıştır. 4 ayı geçti koskoca gümrük binası bitti bu bir günlük meseledir bir imzadır, biz bu yolu yapsak, bakın stratejik bir yoldur sadece ulaşım için kullanılmayacak güvenlik için de kullanılacak. Bu arkadaşların derdi sadece yönetme arzusu, yönetme arzusu mantıklarının çok üstünde olduğu için bu durumdayız. Bugün doları konuşmak lazım, öyle twit atar silahşörler gibi bu iş olmaz. "
Başkan Savaş’tan Vekil Özel’e Sansürlü Göndermeler ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar