Skip Navigation Links

Eker Ailesinin Şanına Yakışır Düğün

Karaağaç Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Hasan Eker, oğlu Bayan Kuaförü Turgay'ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Magazin   A+a-

Karaağaç Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Hasan Eker, oğlu Bayan Kuaförü Turgay’ı evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.
Eker Ailesinin Şanına Yakışır Düğün
Eren ailesinin güzel kızı meslektaşı Bayan Kuaförü Cansu Eren (Eker) ile hayatını birleştiren Turgay Eker, en mutlu gününde gece boyunca yerinde bir an bile durmadı.
İskenderun Toyota Plaza İsa Taş Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün törenine siyaset ve İşdünyasından yüzlerce seçkin davetli katıldı.
Karaağaç Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Hasan Eker’i siyasetteki kurmayları Karağaç Belediye Meclis Üyeleri Bilal Keskin, Adnan Bayram ile Eyüp Sağır en mutlu gününde yalnız bırakmazken, yine meclis üyesi Hilal Demirel cenaze mazereti nedeniyle düğün törenine katılamadı.
Oldukça görkemli geçen düğün töreninde Eker ve Eren ailelerini mutlulukları gözlerinden okundu.
Gece boyunca yerlerinde durmayan misafirler, Cansu-Turgay Eker çiftinin bir an bile oturmalarına izin vermediler.
Görkemli bir düğün töreniyle evlatlarının dünya evine girmesinin mutluluğunu paylaşan Eker ve Eren aileleri, gece geç saatlere kadar mutluluklarını dostlarıyla paylaştılar.
Mutlu çifte 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org yayın kuruluşları olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet