Skip Navigation Links

Ceritbinmez Ailesinin Mutlu Günü

Hatay'ın tanınmış işadamlarından Edip Metal Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.nin yöneticisi Atıf Ceritbinmez, Akdeniz İhracat Şirketinin Sahibi Celal Akdeniz'i

Magazin   A+a-

Hatay’ın tanınmış işadamlarından Edip Metal Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.nin yöneticisi Atıf Ceritbinmez, Akdeniz İhracat Şirketinin Sahibi Celal Akdeniz’in güzel kızı Nur Akdeniz ile Grand Plaza’da düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Yemekli düğün töreninde davetliler şıklıkta yarışır gibiydiler. Birbirinden seçkin davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde, Ceritbinmez –Akdeniz aileleri mutluluklarını tüm dostlarıyla paylaştılar.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde çiftin nikâhını Nardüzü Belediye Başkanı Mehmet Yolcu kıydı. Evlilik cüzdanını Nur Akdeniz’e veren Yolcu, genç çifte bir ömür boyu mutluklar diledi. Düğün pastasını birlikte kesen genç çift ise mutlukları gözlerinden okunuyordu.

Düğün törenine işadamları, siyasiler ile çok sayıda seçkin davetli katıldı. Düğün töreni boyunca Akdeniz ve Ceritbinmez aileleri davetliler tek tek ilgilenerek örnek bir ev sahipliği yaptılar. Gece boyunca davetliler ise çalan müzik eşliğinde eğlenerek genç çiftin mutluklarına ortak oldular.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet