Skip Navigation Links

Ömür Boyu Mutluluklar

İskenderun Kaymakamlığı Basın Bürosunun sevilen memuru Fatih Kayacan, Toyota Plaza Düğün salonunda düzenlenen düğün töreniyle hayatını Müberra Nemutlu

Magazin   A+a-

İskenderun Kaymakamlığı Basın Bürosunun sevilen memuru Fatih Kayacan, Toyota Plaza Düğün salonunda düzenlenen düğün töreniyle hayatını Müberra Nemutlu ile birleştirerek dünya evine girdi.
Düğün merasimi öncesi nikâh töreninde genç çiftin nikah şahitliğini İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su ve İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in eşi Ümran Civelek tarafından yapıldı. Mutlulukları gözlerinden okunan Fatih ve Müberra çifti bir ömür buyu mutluluk için evet dediler.
 
İnsanoğlunun kalbinde, başka biri ile yakınlaşmak geçer ve onun tarafından da sevilmek arzusu yatar. Evlilikte bu yakınlaşma ve sevgiye duyulan özlemi pekiştirmek üzere atılan bir imzadır. İskenderun Kaymakamlığı Basın Büronun sevilen memuru Fatih Kayacan, Müberra Nemutlu ile düzenledikleri bir törenle evliler kervanına katılmanın mutluluğunu yaşadılar. Mutlulukları gözlerinden okunan Fatih ve Müberra çifti bir ömür buyu mutluluk için evet dediler. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dilerken “Mutluluğun temelinde saygı vardır Her zaman için birbirinize saygı duyun mutluluğunuz daim olsun” dileklerinde bulundu.
Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise “Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Bu yolda sizlere ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi. Yapılan nikah töreni ve konuşmaların ardından Fatih ve Müberra çifti geçenin ilerleyen saatlerine kadar davetlilerle birlikte gönüllerince eğlendiler.
Sevginin emek ve sabır istediğini yaşamlarında dantel gibi işleyip, sergileyen ve hayatlarını birlikte sürdürme kararını düzenledikleri törenle sevdikleriyle paylaşan Fatih ve Müberra Kayacan çiftini 8.gün Gazetesi olarak kutluyor birlikteliklerinin bir ömür boyu sürmesini dileriz.
 
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet