Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal İTSO’yu ziyaret etti

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, İTSO'yu ziyaret ederek, SGK prim borçları ve borçların yeniden yapılandırılması ile ilgili bilgiler verdi.

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal İTSO’yu ziyaret etti

Ekonomi   A+a-

  SGK Hatay İl Müdürü  Hamit Bal, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, SGK prim borçları ve borçların yeniden yapılandırılması ile ilgili bilgiler verdi.
Pandemi sürecinde gerek iş veren gerekse çalışanların sıkıntılı bir dönem geçirdiğine vurgu yapan SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Borçların yeniden yapılandırılması ve SGK primleri borçlarının ödenmesi konusundaki süreç ile ilgili İTSO yönetimine bilgiler verdi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Prim borçlarının ertelenmesi iş verenlerimiz için bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirmeleri ve belirtilen süre zarfında bu ödemeleri yapmaları kendileri açısından iyi olacaktır. Pandemi sürecinde iş insanlarımız ekonomik yönden çok zor günler geçirmektedir. SGK’nın iş verenlerimize sağladığı bu kolaylığı bizlerde tüm üyelerimize gerek toplu mail, sosyal medya ve basın aracılığı ile bildiriyoruz” şeklinde değerlendirmede bulundu.
SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve daire müdürlerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter Mahir Taner yer aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar