Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İlçemiz Genelinde Çok Ciddi Bir Çalışma İçindeyiz

BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI SUÇIKAĞINDA VATANDAŞLARI DİNLEDİ

İlçemiz Genelinde Çok Ciddi Bir Çalışma İçindeyiz

Gündem   A+a-

 Hizmetlerin vatandaşlara zamanında ulaşması ve acil ihtiyaçların yerine getirilmesi adına ziyaretlerini sıklıkla gerçekleştiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanıyor.
 
Suçıkağı mahallesinde vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini bizzat kendilerinden dinleyen Başkan Tosyalı, hem merkezde hem de yaylalarda ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "İlçemiz genelinde çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Hem merkez mahallelerimize hem de yaylalarımıza yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.
 

SUÇIKAĞI'NDAYIZ

 
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Her fırsatta vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Suçıkağı mahallemizde değerli Muhtarımız ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Vatandaşlarımızın ve muhtarımızın; istek, talep ve önerilerini, dinleyerek belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler paylaştık ”dedi.
 

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

 
Suçıkağı muhtarı Yaşar Çelen ve mahalle sakinleri ise bölgede yapılmakta olan çalışmalardan dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar