Skip Navigation Links

Yardımlaşma İçin Bir Aradalar

Facebook üzerinde yeni açılan 'İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu' grubu üyeleri hayırseverlikte buluştular.

 Yardımlaşma İçin Bir Aradalar

Gündem   A+a-

Facebook üzerinde yeni açılan "İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu" grubu üyeleri hayırseverlikte buluştular.
Yardımlaşma ve dayanışma diyerek yola çıkılan, 3 kişinin kurduğu gönüllüler grubu hızla büyümeye devam ediyor. Öncülüğünü Hanifi Kapçak'ın yaptığı hayırlısever topluluğu bütün İskenderunlulardan yardım bekliyor. Elele verip birlik olmamız gerektiğini vurgulayan Hanifi Kapçak, kendi çapımızda kurduğumuz yardımlaşma grubuna talebin hızla arttığını ve bu bağlamda hayırsever işadamlarından yardım beklediklerini söyledi.
"İskenderun Gönüllü Gençlik Platformu" grubu kurucusu ve yöneticisi Hanifi Kapçak yaptığı konuşmasında, "Yardımlaşma ve dayanışma bir toplumun gelişmesi için en güzel vesiledir ve bizler bu vesileye ortak olmak için kendi çapımızda bir yardımlaşma grubu kurduk.
Grubumuzun adı "iskenderun gönüllü gençlik platformu" grubumuzu kurduğumuz şu kısa süreç zarfında bizle beraber bize ortak olan duyarlı üyelerimiz sayesinde elele birlik olarak bir çok ihtiyaç sahibine ulaştık.Gece gündüz demeden elimizden geldiğince ihtiyaç sahiblerinin sesini duyduk ve kendi çapımızda ihtiyaç sahiplerine merhem olduk.Bu süreçten sonrada tek hedefimiz tek yürek olup daha fazla yardimsever kişiler bulup, ihtiyaç sahiplerinin sesini duyurmak ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmektir.Bizim şuan ki tek istediğimiz degerli büyüklerimiz ve değerli isadamlarindan bize destek olmalarıdır. Bu hayır yolunda hep beraber bir olursak daha da kenetlenip yardıma muhtaç kişilere ulaşabiliriz. Unutmayalım ki her bir yardım demek cennete bir basamaktır.
Tüm İskenderun Halkını Facebook " iskenderun gönüllü gençlik platformu" Grubumuza Davet Ediyoruz." dedi
 
https://www.facebook.com/groups/371936073931020/?ref=share
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet