Skip Navigation Links

Fuat Tosyalı’dan Gururlandıran Konuşma

Fuat Tosyalı, İş Ortakları Buluşma toplantısında yıllık 10 milyon ton çelik üretimiyle Dünya’nın ilk 50 markası arasına gireceklerini söyledi.

Fuat Tosyalı’dan Gururlandıran KonuşmaWeb
TV

Gündem   A+a-

 Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İş Ortakları Buluşma toplantısında bayilerine hitap ederken, yıllık 10 milyon ton çelik üretimiyle Dünya’nın ilk 50 markası arasına gireceklerini söyledi.
Fuat Tosyalı’nın Türkiye adına gurur ve mutluluk dolu konuşmasından ayrıntılar şöyle:
 
Tosyalı ailesi sizlerle büyümeye devam ediyor. Değişime ve gelişime inanan bir grup olarak, sektördeki güçlü ve öncü rolümüzü sürdürüyoruz. Bu sene Dünya Çelik Birliği'nin açıkladığı listelere göre, dünyanın ilk 100 çelik üreticisi arasında yer aldık. Fiili üretimlerimizle, ilave sadece İskenderun'da 4 milyon ton kapasite, Cezayir'de yeni 2.5 milyon ton yassı çelik kapasitemiz devreye girecek. 10 Milyon ton üzerinde çelik üretim durumunda olacağız. Devam eden yatırımlarımızı işletmeye aldığımızda, hedefimiz dünyanın en büyük 50 çelik üreticisi arasında olmak. Ülkemizin de İnşallah en büyük çelik üreticisi olmak. Sizin de kendinizi bu büyüklüğün, bu kültürün bir parçası olarak görmenizde bizim için çok çok değerli. Biz bir büyük aileyiz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fuat Tosyalı’dan Gururlandıran Konuşma videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet