Skip Navigation Links

İSTE-Sanayi İşbirliği İçin Kolları Sıvadılar

Rektör Depçi’den Beklenen Adımlar…

İSTE-Sanayi İşbirliği İçin Kolları Sıvadılar

Gündem   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof Dr Tolga Depçi, göreve geldiği günden bu yana kent dinamikleriyle buluşmalarını sürdürürken, üniversite sanayi işbirliğinin geliştirilmesi yönünde de önemli adımlar atıyor.
İlk icraatları itibariyle İskenderun Teknik Üniversitesi’ni kentle buluşturmak, kampüsü ve üniversitenin imkanlarını halka açmak arzusunda olduğu anlaşılan Prof. Dr. Tolga Depçi, Türkiye’nin sayılı sanayi kuruluşlarından Şampiyon Filtre, Yazıcı Demir Çelik ile Ekinciler Demir Çelik’i ziyaret ederek beklentilerini dinledi ve önerilerini sundu.
Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Yılmaz ile Nurettin Yılmaz’ı ziyaretinde filtre sektöründeki gelişmeler, Dünya ile rekabet konularında görüş alışverişinde bulunan Rektör Depçi. Yazıcı Demir Çelik Genel Müdürü Osman Gözükara ve Ekinciler Demir Çelik’te Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci, Genel Müdür Fatih Keseroğlu ile Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alper Menteşoğlu’nu ziyaret etti.
Demir çelik sektöründeki gelişmeler, üretim ve ürün kalitesi konularında Yazıcı ve Ekinciler Demir Çelik yönetimiyle görüş alış verişinde bulunan Prof Dr Depçi, İskenderun Teknik Üniversitesi’nin her zaman sanayicinin yanında olmaya devam edeceği mesajını verdi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet