Skip Navigation Links

Seçilenler bu kez seçti..

Eğlence içerikli düzenlenmesi planlanan gece, Şehit cenazesi ve eski milletvekili Hakkı Aykut'un vefatı üzerine sessiz sedasız yapıldı.

Magazin   A+a-

Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği İskenderun Şubesi, düzenlediği gecede bir ilke imza attı. Muhtarlar, beş dalda yaptığı değerlendirmelerle yılın ‘En’lerini seçti.
‘Bu kalpler bizimle beraber’ ve ‘İskenderun için atan bu kalplere teşekkür ederiz’ sloganlarıyla Yelken Kulübünde düzenlenen geceye, CHP Hatay Milletvekili Abdülaziz Yazar, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Belen kaymakamı Mehmet Öz, köy, belde ve mahalle muhtarları katıldı.
GECEYE HÜZÜN ÇÖKTÜ
Eğlence içerikli düzenlenmesi planlanan gece, Şehit cenazesi ve eski milletvekili Hakkı Aykut’un vefatı üzerine sessiz sedasız yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği İskenderun Şube Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, geceyi eğlenceye dayalı yapmayı planladıklarını ancak, bir şehit ile eski Milletvekili Hakkı Oğuz Aykut’un ölüm haberlerinin kendilerini sarstığını ve bu şartlarda eğlenmenin mümkün olamayacağını söyledi.
Gecede, yerel seçimlerin ardından göreve gelen yeni muhtarlar tanıtılarak rozetleri takılırken, programın gerçekleşmesi için sponsor olan firmalara plaketleri verilerek teşekkür edildi.
MUHTARLARIN OSCARLARI
Düzenlenen gecede bir ilke imza atıldı. Geleneksel hale getirilmesi planlanan etkinlikte, emek dalında, uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde dernek kuran ve çalışmalar yapan İTSO Genel Sekreteri Halil İbrahim Kocadölü, spor dalında Beşiktaş’a transfer olan İsmail Köybaşı, sağlık dalında Özel Palmiye Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi adına Başhekimi Dr. Tayfur Saygılı, basın dalında gazeteci İha Muhabiri Ahmet Seher ve muhtar dostu dalında da Onur Ödülüne Kaymakam Cengiz Horozoğlu, ödüle layık görüldü.
Ödülünü alan İTSO Genel sekreteri Kocadölü, uyuşturucu ile mücadelede kendisine verilen ödülle duygulandığını fakat İskenderun’da böyle bir mücadele içerisine girmesine de üzüldüğünü belirterek “Keşke uyuşturucu kullanılmasaydı da ben de bu ödülü almasaydım” dedi.
Özel Palmiye Doğum ve Kadın hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Saygılı da, bu ödülün kendisine bir sürpriz olduğunu ifade ederek “Buraya gelene kadar bu ödülden bilgim yoktu. Bize verilen bu ödül, kurduğumuz hastaneyle ne derece kaliteli hizmet verdiklerinin bir göstergesidir” şeklinde değerlendirmede bulundu.
HOROZOĞLU SİTEMLİ KONUŞTU
Muhtar dostu ödülüne layık görülen Kaymakam Horozoğlu ise, kendilerinin muhtarlar gibi halka hizmet için var olduklarını belirterek, görev yapacak muhtarların yasaları çok iyi bilmesi gerektiğini anlattı.
Horozoğlu, yerel seçimlerde ve okul kayıtlarında yaşadığı sıkıntıları dile getirerek “Herkes ortaya konan yasalara uymak zorundadır. Seçimler öncesinde adrese dayalı yapılan kayıtlarda görülen yanlışlıkları fırsat bilenler kendilerini başka yerlerde yazdırdılar. Bunun yanında çocuğunu istediği okula yazdırmak için her türlü oyuna başvuranları da gördük. Bunları yapanların karşısına muhtarlar ve ben çıkacağım diyerek mesaj verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet