Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'da muhteşem birliktelik..

İskenderun'a bağlı Arsuz Beldesi'nde halkın teveccühüyle ikinci kez Başkanlığa seçilen CHP'li Fuat Süme'nin, seçim yorgunluğunu atmak, baharın coşkusu

Magazin   A+a-

İskenderun’a bağlı Arsuz Beldesi’nde halkın teveccühüyle ikinci kez Başkanlığa seçilen CHP’li Fuat Süme’nin, seçim yorgunluğunu atmak, baharın coşkusunu hissetmek ve yaza merhaba demek amacıyla düzenlediği etkinlik ilgi gördü.
Arsuz’da gerçekleştirilen mangal keyif etkinliğine, CHP Hatay Milletvekilleri A.Aziz Yazar, Gökhan Durgun, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, çevre belde belediye başkanları, meclis üyeleri, partililer eşleriyle katıldı.
İskenderun’a bağlı Arsuz Belde Belediyesinin CHP’li Başkanı Fuat Süme, seçen ve seçilen açısından zor bir seçim süreci atlatıldığını belirterek “Seçim yorgunluğunu atmak, en önemlisi de baharın neşesi ve coşkusunu hep beraber hissederek güzel bir Pazar gününde yaklaşan yaza merhaba demek istedik. Nasıl bir ressam sergisindeki beğenilen ererleri, bir balet, bir solist alkışlarla, bir sporcu göndere çektirdiği bayrak eşliğinde milli marşını dinlerken, haz alıyorsa, hizmet aşığı da aldığı takdir ve dualarla haz duyar ruhunu besler. Bu nedenledir ki ben çok zor, yorucu ve fedakarlık isteyen bir yarışı göze alarak hizmete talip olan, hizmet âşıklarını bir sanatçıya benzetiyorum. Çünkü tek beklentileri takdir edilmektir ve alkışlanmaktır” dedi.
Belde Belediye Başkanlarını orkestradaki sanatçılar, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i de, Orkestra şefin olarak gördüğünü ifade eden CHP’li Fuat Süme, bu orkestranın çok güzel eserlere imza atacağına inandığını söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de, böyle güzel bir günde sevdikleri arkadaşları, dostları bir araya getirdiği için Arsuz Belde Belediye Başkanı Fuat Süme’ye teşekkür etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş