Skip Navigation Links

Çaparali Emekli Olduğunu Açıkladı

Son olarak HATSU Genel Müdürlüğü görevini yürüten ve koltuğunu kısa süre önce yardımcısı Muhammed İkbal Polat'a devreden Mehmet Çaparali..

Çaparali Emekli Olduğunu Açıkladı

Gündem   A+a-

 Son olarak HATSU Genel Müdürlüğü görevini yürüten ve koltuğunu kısa süre önce yardımcısı Muhammed İkbal Polat'a devreden Mehmet Çaparali, emekli olduğunu açıkladı.
Çaparali konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
HATAY'A HİZMETİMİZ DEVAM EDECEK Çaparali paylaşımında, "1982 yılında başladığım çalışma hayatıma 1988 yılından itibaren devlet memuru olarak devam ettim. 34 yıllık çalışma yaşamımı 19 Ekim 2020'de emekliye ayrılarak bitiriyorum. Çalışma hayatım boyunca sorumlu olduğum her alanda görevimi layıkıyla yapmak ve sorunlarla yakından ilgilenmek için mücadele ettim. Orman Genel Müdürlüğü'nde başlayan Antakya Belediye Başkan Yardımcılığı ve Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde farklı daire başkanlıkları ile devam edip son olarak Genel Müdür olarak görevini yürüttüğüm HATSU'da emekliye ayrılarak memurluk hayatı serüvenim son buldu. Bu süre zarfı içerisinde iyi günümde, kötü günümde sürekli yanımda olan en başta hayat arkadaşım eşime, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş'a, yol arkadaşlarıma, tüm dostlarıma ve mesai arkadaşlarıma teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim. Bu sadece memurluk hayatımızda bir emeklilik. Hatay'ımıza hizmet etme noktasında elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet