Skip Navigation Links

Eski Karakollara Genç Eli Değdi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Lisesi karşında bulunan eski merkez karakolunun atıl durumdaki arazisinde başlatılan...

Eski Karakollara Genç Eli Değdi

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Lisesi karşında bulunan eski merkez karakolunun atıl durumdaki arazisinde başlatılan yenileme ve düzenleme çalışmalarını inceledi.
Gençlik Merkezi gönüllüleriyle bir araya gelerek yapılan zihin fırtınası sonrası İskenderun Emniyet Müdürlüğü Yenişehir Karakolu olarak kullanılan binanın yıkılmasıyla açılan alanı ‘İskenderun Hatırası’ anı alanına dönüştüren Başkan Tosyalı, şimdi de şehir merkezindeki alanın güzelleşmesi için adım attı.
TOSYALI: İLÇEMİZİ RENKLENDİRECEĞİZ
İki atıl alanı İskenderunluların rahat nefes alabilecekleri, çok sayıda sanatsal çalışmanın bulunacağı yeni bir yaşam merkezine dönüştürdüklerini söyleyen Başkan Tosyalı, “Belediyemiz tarafından İskenderun Lisesi karşında bulunan eski merkez karakolunun yerindeki atıl durumdaki arazideki yenileme ve düzenleme çalışmalarımız son aşamada. Şehre renk katacak çalışmalarda düzenlediğimiz alanda gençlerimizin ve tüm halkımızın uğrayıp resim çekilebileceği, dolaşabileceği ve grafiti sanatı ile buluşabilecekleri çalışmalar yapılacak. Şehrimizin uygun yerlerini ve okullarımızı sanatsal resimlerle renklendirmeye devam edeceğiz” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet