Skip Navigation Links

Baymyo evliliğe ilk adımı attı..

Yazıcı Demir-Çelik A.Ş. Bilgi İşlem Departmanı çalışanı ve Gazeteniz 8. Gün ve www.8gunhaber.com Bilgi Teknolojileri ve Yazılım Danışmanı Mustafa Yaşa

Magazin   A+a-

Yazıcı Demir-Çelik A.Ş. Bilgi İşlem Departmanı çalışanı ve Gazeteniz 8. Gün ve www.8gunhaber.com Bilgi Teknolojileri ve Yazılım Danışmanı Mustafa Yaşar ÖZKAN, evliliğe ilk adımı attı.
İnternet dünyasında yaptığı başarılı çalışmalarla ‘Baymyo’ markasını oluşturan yakışıklı damat Mustafa Yaşar Özkan, gönlünün sultanı Aslı Aydın’la nişanlandı.
Çay Mahallesi’ndeki evlerinin önünde düzenlenen nişan töreniyle güzeller güzeli Aslı Aydın’la bir ömür boyu mutluluğa giden yolda ilk adımı atan Mustafa Yaşar Özkan, en mutlu gününde sevenlerine en güzel hediyeyi vermiş oldu.
Çalışkanlığı ve beyefendi kişiliğiyle tanınan Mustafa Yaşar Özkan, hiç aklında bile yokken kısa sürede gönlünü kaptırdığı Aslı Aydın’la evlilik kararı aldı.
Piyasanın yakından tanıdığı tabelacı Merhum Zühtü Özkan’ın oğlu olan Mustafa Yaşar Özkan, parlak bir gelecek vaat eden kişiliğiyle merhum babasına layık bir evlat olmak için çalıştığı hayatında, yine merhum babasının istediği gibi bir gelin getirmenin mutluluğunu ailesi, yakınları ve sevenleriyle paylaştı.
Aslı Aydın-Mustafa Yaşar Özkan çiftinin nişan töreninde mutluluktan gözyaşı döken anneler Ayla Özkan, ile Ayşe Gezer gece boyunca eğlenerek dünür olmanın sevincini yaşadılar.
Annesi kadar sevdiği Yengesi Fatma Nur Bener ve amcası Yaşar Bener’le de mutluluğunu paylaşan Yaşar Özkan, nişan yüzüklerinin takıldığı andan sonra rahat bir nefes almış gibiydi.
Nişan törenine katılan Yazıcı Demir-Çelik A.Ş. Bilgi İşlem Bölümü çalışanlarıyla, bölüm Şefi Murat Can da katılarak, çalışma arkadaşlarını en mutlu gününde yalnız bırakmadılar.
Resmen nişanlı oldukları ilan edildikten sonra birbirlerinin gözlerinin içine aşkla bakan Aslı Aydın ve Mustafa Yaşar Özkan çiftine evliliğe doğru attıkları bu güzel adımın nikah masasında en kısa sürede noktalamalarını diliyor ve mutluluklarının ömür boyu sürmesini temenni ederiz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet