Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi Sektöre İddialı Girdi

İskenderun'da yeni hizmete giren Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi yetkilileri İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneğini ziyaret ettiler.

 Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi Sektöre İddialı Girdi

Sağlık   A+a-

İskenderun'da yeni hizmete giren Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi yetkilileri İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneğini ziyaret ettiler.
 
Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi Pazarlama ve İş Geliştirme Sorumlusu Mehmet Gassaloğlu ve Kurumsal İletişim sorumlusu İsmail Genç, ziyarette merkezleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular.
İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi yetkilileri samimi karşılamadan ötürü teşekkürlerini ilettiler.
İlk olarak 2004 yılında İzmir’de kurulduklarını ve 16 yılda yurt içi ve yurt dışı toplamda 11 şubeye ulaştıklarını kaydeden Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi Pazarlama ve İş Geliştirme Sorumlusu Mehmet Gassaloğlu, hem hekim kadrosu hem de cihaz donanımı konusunda ülkenin en iyi göz hastanesi olduklarının altını çizdi.
Teknolojiyle entegre olan ve bu yönde yatırım yapan göz hastanelerinin diğerlerinden ayrıldığını ifade eden Gassaloğlu, İskenderun Batıgöz Cerrahi Tıp Merkezi’nin bölge hastanesi konumunda olduğunu kaydetti ve modernlik ve cihaz donanımı açısından bölgede böyle bir hastane daha olmadığını vurguladı. Gassaloğlu; “Bölgemizde hizmet etmiş, iyi hekimlerle çalışıyoruz. Merkezimizde en kaliteli firmaların lensleri mevcut… Ayrıca ‘Batıgöz’ bünyesinde akademik kariyer yapmış profesörlerimiz var. İhtiyaç dahilinde profesörlerimiz İskenderun’a gelecekler. Merkezimiz cihaz yönünde tam donanımlı modern bir merkez. Hastalarımızı bölge dışına göndermeyeceğiz, profesörümüz gelecek ve yapılması gereken burada yapılacak” dedi.
SGK ile anlaşma imzaladıklarını ve en kısa zamanda onay beklediklerini kaydeden Gassaloğlu, zamanla diğer bazı branşları da bünyelerine katarak butik bir hastane olacaklarını kaydetti.
İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batıgöz ailesine çalışmalarında başarılar diledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar