Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

El ele verip yaşadığımız sıkıntıları, hep birlikte aşacağız

Belediye Başkanı İbrahim Gül; El ele verip yaşadığımız sıkıntıları, hep birlikte aşacağız.

El ele verip yaşadığımız sıkıntıları, hep birlikte aşacağız

Belen   A+a-

 Belediye Başkanı İbrahim Gül;
El ele verip yaşadığımız sıkıntıları, hep birlikte aşacağız.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yangın felaketinin yaşandığı bölgelerde incelemede bulundu.
Petek sitesi, Çağan Evler, TOKİ, İssume ve yangının etkili olduğu alanlarda incelemede bulunarak, yangından zarar gören vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek yaraların bir an önce sarılacağının sözünü veren Savaş ve Gül, ilk etapta evleri tamamen yanan vatandaşlarımızın önceliği olduğunu ve Hatay Valiliği öncülüğünde çalışmalara başlandığını dile getirdiler.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; “Tüm Hatay’a geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Gerçekten çok büyük bir bela ile karşı karşıya kaldık. Cuma sabahından itibaren yaklaşık iki gün süren yaşadığımız büyük yangından ufak sıyrıklarla kurtulduk. Fabrikalarımız, antrepolarımız, evlerimiz, ağaçlarımız ve doğada yaşayan canlılarımız yandı. Sevindiren tek şey ise vatandaşlarımıza çok şükür bir şey olmadı. Şükürler olsun ki yangının tamamen sönmesiyle birlikte yaraları sarmak için koordineli bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah gücümüz yettiğince ve valimizin öncülüğünde, ilçe belediyelerimiz, devletimiz gerekli yardımları yapacaktır. Hemşerilerimiz bu kötü olaydan en küçük zararla atlatması adına yanlarındayız. Bundan sonra şehrimizi karıştırmak isteyen odaklara pirim vermeyerek birlik ve beraberlik içinde birbirimize sımsıkı sarılmaya devam etmeliyiz. Hatay güvenli ve güvenilir bir şehirdir.” İfadelerini kullandı.
Belediye Başkanı İbrahim Gül ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Başkan Gül; “Lütfü başkanımız söylenecek tüm sözleri söyledi. Yangın sonrası yapılacak çalışmaları ve yaraların sarılmasının telaşı içerisindeyiz.
Bahsettiğimiz gibi cuma günü 6:30’da başlayan ve 33 – 34 saat sürerek tahrip gücü canımızı yakan bir yangından geriye kalan enkaz ortada. İnşallah elbirliğiyle Valiliğimiz, Büyükşehirimiz, Kaymakamlığımız ve Belediyemizin işbirliğiyle yangında mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz.
İlk yapacağımız önceliğimiz zarar gören 223 hanemizin tadilat ve tamiri olacak. Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş’ın destek ziyareti bizlere büyük bir moral oldu.
El ele verip en kısa sürede bu sıkıntıları, hep birlikte aşacağız.” İfadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar