Skip Navigation Links

HBB Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

HBB MAŞUKLU MAHALLESİ’NDE DERE VE KANAL TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

HBB Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Yerel   A+a-

 HBB MAŞUKLU MAHALLESİ’NDE DERE VE KANAL TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
 
HBB gerçekleştirdikleri tespitlerin ardından dere yataklarında ve kanallarda temizlik çalışmalarına devam ediyor.
 
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Hatay’ın 15 ilçesinde çalışmalar gerçekleştiren ekipler, taşkınların ve sel riskinin önlenmesi amacıyla Antakya ilçesine bağlı Maşuklu Mahallesi’nde dere ve kanallarda temizlik çalışmalarına başladı.
 
TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HATAY’IN 15 İLÇESİNDE DEVAM EDECEK
 
Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, dere yataklarında ve kanallardaki temizlik çalışmalarına Hatay’ın 15 ilçesinde devam ettiklerini belirtti.
 
 
PARKE ÇALIŞMALARININ YENİ ADRESİ ANTAKYA YENİ SANAYİ SİTESİ
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin parke çalışmalarındaki yeni adresi Antakya Yeni Sanayi Sitesi oldu.
 
Hatay halkının ulaşımını daha kolay ve güvenilir hale getirebilmek amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Antakya Yeni Sanayi Sitesi’nde kilitli parke çalışmalarına başladı.
 
Vatandaşların ulaşım sıkıntılarına hızlı ve kalıcı çözümler üreten HBB ekipleri, il genelinde yol bakım onarım çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.
 
 
 
YAPILAN DEPLASE ÇALIŞMASI SU İLETİMİNİ RAHATLATTI
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu depolarından meskenlere kadar su iletiminin sağlıklı bir şekilde sağlanması adına çalışmalarını sürdürüyor.
 
İlimizin muhtelif noktalarında içme suyu şebekesi olmayan noktaları tespit ederek projeler geliştirildiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, Samandağ ilçesine bağlı Avcılar ve Çanakoluk mahallelerine içme suyu ileten ve mesken bahçesi içinden geçen şebekenin deplase edildiğini aktardı.
 
Çalışma kapsamında 63’lük kangal borularla 220 metre içme suyu şebekesi çekildiğini ve 10 abone bağlantısının yapıldığını aktaran Genel Müdürlük, yapılan çalışma sayesinde şebekenin kontrol çalışmalarının daha kolay yapılacağının altını çizdi.
 
 
 
 
TEHLİKE ARZ EDEN BÖLGELERDE TAŞ DUVAR VE KORKULUK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tehlike arz eden bölgelerde taş duvar ve korkuluk çalışmalarını sürdürüyor.
 
HBB, ulaşım güvenliğini güvence altına almak amacıyla tehlike arz edebilecek bölgelerde heyelan riskine karşı taş duvar örme çalışmaları gerçekleştiriyor.
 
Vatandaşların can ve mal güvenliğini gözeterek hizmetlerine hassasiyetle yön veren HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağı ekipler, Kırıkhan ilçesine bağlı Kurtlusoğuksu Mahallesi’nde taş duvar çalışmalarına başladı.
 
Ekipler ayrıca Kırıkhan ilçesine bağlı Muratpaşa Mahallesi’nde korkuluk çalışmalarını tamamladı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet