Skip Navigation Links

Gültekin'lerin düğünü muhteşemdi..

Hatay Nur Seyahat İskenderun İşletmecisi ve 29 Mart seçimlerinde AK Parti'den belediye meclis üyesi adayı olan Zeynelabidin Gültekin'in kardeşi Übeyt

Magazin   A+a-

                      Hatay Nur Seyahat İskenderun İşletmecisi ve 29 Mart seçimlerinde AK Parti’den belediye meclis üyesi adayı olan Zeynelabidin Gültekin’in kardeşi Übeyt Gültekin, amcasının güzel kızı Fatma Gültekin’le hayatını birleştirdi. Düğün töreni, siyaset ve işdünyasından bir çok tanınmış simayı da bir araya getirdi.

Gültekin’lerin düğünü muhteşemdi..

Bölgemizin tanınmış simalarından Hatay Nur Seyahat İskenderun işletmecisi ve 29 Mart seçimlerinde AK Parti’den belediye meclis üyesi adayı olan Zeynelabidin Gültekin’in kardeşi Übeyt Gültekin dünyaevine girdi.
Amca kızı Fatma Gültekin’le hayatını birleştiren Übeyt Gültekin’in düğün törenleri Memo Restoran’da gerçekleştirildi.
Siyaset ve iş dünyasını bir araya getiren düğün törenine AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri Uğur Fırat, Ahmet Dönmez, Erol Akın ve daha çok sayıda önemli simanın katıldığı düğün töreni görkemli geçti.
Amcası Bahattin Gültekin’in güzel kızı Fatma Gültekin’le hayatını birleştiren Übeyt Gültekin, düğün töreni boyunca çok mutlu görünüyordu.
Fatma-Übeyt Gültekin’in üzerine para yağdıran yakınları ve sevenleri, mutlu çiftin bir an olsun oturmalarına izin vermediler.
Ve yine gelenek bozulmadı..
Pasta merasimi için ağır adımlarla sahneye doğru ilerleyen Fatma-Übeyt Gültekin çiftinin bıçağı şef garsonun elinden almaları kolay olmadı. Cömertliğiyle tanınan yakışıklı damat Übeyt Gültekin, şef garsondan bıçağı almak için dolgun bir bahşiş vermek zorunda kaldı. Bahşiş sonrası pastayı kesen Fatma-Übeyt Gültekin çifti, gece boyunca müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
Halayların çekildiği, türküler eşliğinde doyasıya eğlenilen düğün töreni uzun süre hafızalardan silinmeyecek kadar güzeldi.
Biz de 8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com yayın kuruluşları olarak Fatma-Übeyt Gültekin çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz..
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet