Skip Navigation Links

Mızıka Müzik Ve Çocuk Açıldı

Çocuklar için en iyi öğrenme biçiminin 'oyun' olduğu gerçeği ile yola çıkan Mızıka Müzik ve Çocuk 2-6 yaş arası çocuklar ve müzik meraklıları için kap

Mızıka Müzik Ve Çocuk Açıldı

Gündem   A+a-

 
Çocuklar için en iyi öğrenme biçiminin "oyun" olduğu gerçeği ile yola çıkan Mızıka Müzik ve Çocuk 2-6 yaş arası çocuklar ve müzik meraklıları için kapılarını açtı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yaptığı açılışa birçok konuk, ebeveyn ve çocuk katılım sağladı.
Antakya, Kemalpaşa caddesi, Ferah apartmanı 3. katta yer alan Mızıka Müzik ve Çocuk küçük yaştaki çocukların psikomotor, sosyal, bilişsel, duygusal ve değerler gelişimini önemseyerek çalışıyor, çocuklara tüm eğitimi etkinlik ve sanatsal aktiviteler yoluyla vermeyi amaçlıyor. Saatlik, yarım gün ya da tam gün olarak çocukların vakit geçirebileceği mekanda tüm mekan tasarımı çocuklara faydalı olacak şekilde hazırlandı.
HER YAŞTAN SANATSEVERİN FAYDALANABİLECEĞİ BİR MÜZİK EVİ
Çocukların yanı sıra gençler için de müzik eğitimi alma imkanı veren Mızıka Müzik ve Çocuk’ta bağlama, gitar, keman, piyano, bateri, şan dersleri ve yan flüt dersleri de verilmeye başlandı. Her enstrüman için uygun teknik özellik ve dekorla hazırlanan müzik odaları ilgililerini bekliyor.
Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın “Müziğe ilgi duyan her yaştan sanatseverin faydalanabileceği bu güzel müzik evinde ayrıca çocuklar için de eğitsel oyunlarla eğitim imkanı sunulacak. Hayırlı olmasını diliyorum.” sözleriyle desteğini belirttiği mekan şimdiden ilgi odağı haline geldi.
MODERN METODLARLA ÇOCUKLARIN EĞLENİRKEN ÖĞRENMESİ AMAÇLANIYOR
Mızıka Müzik ve Çocuk, son dönemlerde sık sık gündeme gelen montessori öğrenme biçimini destekleyen kitaplık, çocuklar ve aileleri için faydalı olabilecek birçok yayın, hem eğlenip hem öğrenmeyi amaçlayan eğitim setleri, bireysel ve grup çalışmasına imkan verebilen oyun alanları ve görsel elemanlarla, özenli bir gelişim ortamı sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra müzik ve sanatın insan hayatındaki önemini bilen bir eğitim anlayışına sahip olan Mızıka Müzik ve Çocuk, Çocuk Gelişimi Uzmanı Simay Savaş ve müzik öğretmeni Nimet Savaş başta olmak üzere birçok eğitimci ve uzman ekibi ile minikleri ve gençleri bekliyor.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet