Skip Navigation Links

Nas Gıda Yandı Bitti Kül Oldu !

Yangının Korkunç Boyutu Nas Gıda Enkazında Ortaya Çıktı !!!

Nas Gıda Yandı Bitti Kül Oldu !Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay'ın Belen ilçesinde Sarımazı Mahallesinde çıkan yangının ardında bıraktığı maddi hasar bir kez daha gözler önüne serildi. Nas gıdaya ait depo, idari bina ve araçların yangında küle döndü ve kullanılmaz hale geldi.
Bölgenin köklü firmalarından Nas Gıda, çıkan yangının bıraktığı tahribatın en somut örneklerinden birisi olarak karşımıza çıktı.
Tamamı yanıp küle dönen Nas Gıda’ya ait depolar, idari bina, otomobil ve daha bir çok ekipman, kullanılamaz hale geldi.
Nas Gıda’nın sahipleri Fariz Nas ile Sebahattin Nas ve tüm çalışanları yanıp biten kül olan işletmeye baktıkça gözyaşlarına hakim olamadı.
Yaklaşık 10 milyon lira civarında zarara neden olan yangının enkazını kaldırmak için kolları sıvayan Nas Gıda ailesi, zararın üstesinden gelebilmek için çalışma başlattı.
Onlarca kişiye ekmek kapısı olan Nas Gıda, Türkiye ve Dünya’nın en büyük markalarının distribütörlüğünü yapıyor.
Bölgede tümüyle kontrol altına alındıktan sonra soğutma çalışmalarında da sona gelinen Belen, Arsuz ve İskenderun’da büyük hasara neden olan yangının, günler sonra bile Nas Gıda’daki ürünlerde yanmaya devam ettiği gözlendi.
Yanıp küle dönen Nas gıdaya ait 1500 m2si kapalı depo ve 500 m2 idari binanın bulunduğu içerisinde demirbaşlar ile soğuk hava deposu, depolar içerisinde Nas gıdaya ait emtialar ve diğer mallar yandı. Bununla birlikte yine Nas gıda şirketine ait tüm elektronik cihazlar ile 1 adet kamyonet 1 adet binek aracı yanarak kullanılmaz hale geldi. Bahçede bulunan zeytin ağaçları da yanarak zarar gördü.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nas Gıda Yandı Bitti Kül Oldu ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet