Skip Navigation Links

CHP Heyeti Yangında Zarar Gören Yerleri İnceledi

CHP Heyeti Yangında Zarar Gören Yerleri İnceledi

CHP Heyeti Yangında Zarar Gören Yerleri İncelediWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz, Belen ve İskenderun’da gerçekleşen yangın felaketini incelemeye gelen, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’a eşlik etti.
Belen Sarımazı mevkiinde başlayan ve Arsuz’da Nardüzü, Karahüseyinli ve Nergizlik’te bazı mahalleleri ve ormanlık alanı etkisi altına alan yangını incelemek üzere, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç Hatay’a geldi. CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir, Serkan Topal, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, İlçe Teşkilat Başkanları ve Meclis Üyeleri ile beraber Belen’de, Nardüzü’nde, Karahüseyinli’de ve Nergizlik’te yangından zarar gören yerleşim yerlerini inceledi.
Yapılan inceleme sonucu genel bir değerlendirme yapan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, “ İki gündür yürüttüğümüz heyet çalışmalarımızda ağır hasarları tespit etmiş bulunmaktayız. Şimdi devlete düşen hem sorumluları bulmak, hem de sosyal devlet olarak hasarı hızlı bir şekilde tespit etmek ve gerekli telafiyi, halkı rahatlatmak şeklinde devlet gücüyle yapmak. Biz bunun takipçisi olacağız,” dedi.
Yangının sona erdiğini belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, “Yangının zarar verdiği her yeri inceledik. Raporumuzu Genel Başkanımıza takdim edeceğiz. Tabi bir ay içerisinde iki büyük yangın. Bunun iyi araştırılması gerekiyor. Dün valilik ilk açıklamasında trafodan kaynaklandığını belirtti. Ardından Sayın Bakan kuvvetli şüphelerimiz var dedi. Biz Hatay yanmıyor, yakılıyor dedik. Daha sonraki süreçte terör örgütünün üstlendiği yönünde bilgiler aldık. Devlet bu yangınlar çıktığında söndürmekle görevlidir ama çıkmasını da engellemekle görevlidir. Bu açıdan istihbarat almak gerekiyor. Daha dikkatli çalışmak gerekiyor. Bir kez daha Hatay halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
CHP Heyeti Yangında Zarar Gören Yerleri İnceledi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet