Skip Navigation Links

Arsuz, Belen ve Hassa’da Hastane İnşaatları Başlıyor…

Bakan Koca:Yakın zamanda 50 yataklı Arsuz, 50 yataklı Hassa, Belen Hastanesinin inşaatlarına da başlıyoruz.

Arsuz, Belen ve Hassa’da Hastane İnşaatları Başlıyor…

Sağlık   A+a-

 Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA, 7 ilin (Adana, Hatay, Mersin, Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kilis) İl Sağlık Müdürleri ile Adana’da Kovid-19 son durum ve tedbirler konusunda bir araya geldi.
Bakan KOCA, brifing sunumunun ardından Hatay İl Sağlık Müdürü Hampolat ile birebir de yapılan görüşmede, yürütülen çalışmalar konusunda istişarelerde bulunarak, alınması gereken ek tedbirler ile ilgili direktiflerde bulundu.
 
Hatay halkına Arsuz, Belen, Erzin, Payas ve Dörtyol ilçelerini kapsayan sağlık tesisi yatırımları müjdesi veren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:’ ’Hatay İlimizin sağlık altyapısın iyileştirmek üzere yoğun bir çaba içerisine girdik. Geçen yıl başladığımız Dörtyol 250 yataklı Devlet Hastanemizin inşaatını % 50 seviyelerine getirdik. 75 yataklı Samandağ Devlet Hastanesi inşaatımız devam ediyor.
Yakın zamanda 50 yataklı Arsuz İlçe Devlet Hastanesinin, 50 yataklı Hassa İlçe Devlet Hastanesinin, Belen İlçe Hastanesinin inşaatlarına da başlıyoruz. Ayrıca İskenderun 600 yataklı İlçe Hastanemizin arsa sorunu çözüldü.
12 Kasımda proje ihalesini yapıyoruz. Ayaş belediyemiz 30 dönümlük bir yer tahsis çalışmalarına başlamış durumda, tahsisin tamamlanmasını müteakip yatırım programına alıp, Payas ilçemize de hastane kazandırmak istiyoruz. ’dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet