Skip Navigation Links

Payas Spor'da Galibiyet Sevinci

Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, 'Haklı galibiyetimizin mimarları Teknik heyet, futbolcularımızı ve diğer emeği geçenleri kutluyoruz'

Payas Spor'da Galibiyet Sevinci

Spor   A+a-

Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, "Haklı galibiyetimizin mimarları Teknik heyet, futbolcularımızı ve diğer emeği geçenleri kutluyoruz"
PAYAS SPOR'DA GALİBİYET SEVİNCİ
Misli.Com 3. Ligi 1. grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor'un Payas ilçe stadında yapılan karşılaşmada Ekrem Çalışanlar ile Mert Yavuz'un attığı gollerle Manisa Spor'u 2-1 yenmesi camiasında sevinç yarattı.
Mavi Beyazlı ekip Payas Spor'un kulüp Başkanı Mehmet Arslan, Manisa Spor karşısında alınan galibiyetinmoral depoladığını belirterek, "Ligin başından bu yana rakiplerimize oranla güzel futbol sergilelemize rağmen şansızlıklar sonucuna galibiyet alamıyorduk. Manisa Spor karşısına haklı bir galibiyet almanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu tür başarılarımızı diğer karşılaşmalarda da sürdürmeyi arzulamaktayı. Manisa Spor karşısına elde ettiğimiz galibiyetten dolayı haklı galibiyetimizin mimarlar Teknik heyet, Futbolcularımızı ve diğer emeği geçenleri kutluyoruz" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet