Skip Navigation Links

İTSO Yangında Mağdur Olan Üyelerinin Yanında

İTSO Başkanı Yılmaz; “TOBB ve İTSO olarak yangında mağdur olan üyelerimizin yanındayız”

İTSO Yangında Mağdur Olan Üyelerinin Yanında

Gündem   A+a-

İTSO Başkanı Yılmaz; “TOBB ve İTSO olarak yangında mağdur olan üyelerimizin yanındayız”
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan yardımcısı Muhsin Yeter ile birlikte Belen, İskenderun ve Arsuz’da meydana gelen orman yangınında iş yerleri yanan üyeleri ziyaret etti.
Yangında adeta küle dönen işletmeleri inceleyen Başkan Yılmaz, işletme sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletirken, acıların elbirliği ile sarılacağını ifade etti. Nas Gıda sahipleri Selahattin Nas ve Fariz Nas, Eksper Filtre Yetkilileri Zeki Dokumacı ve Uğur Dokumacı, Cansu Antrepoları sahibi Mehmet Aslan ve fabrika yetkilileri ile yangında hasar gören tesislerde bir araya gelen Başkan Yılmaz, tek tesellilerinin yangında can kaybının yaşanmaması olduğunu söyledi. YILMAZ: TEK TESELLİ CAN KAYBININ OLMAMASIDIR Yangının çıktığı ilk andan itibaren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kendilerini aradığını belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “TOBB Başkanımız ve İTSO olarak yangında zarar gören üyelerimizin yanında olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz.
Bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyor, geçmiş olsun diyoruz. Tek tesellimiz yangında can kaybının yaşanmamasıdır” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet