Skip Navigation Links

Kancıklar Sahte Hesaplarla Saldırdılar

Hatay'ın Belen ilçesinde başlayıp Arsuz ve İskenderun'a yayılan yangın da sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden teröristler yangının kendilerinin...

Kancıklar Sahte Hesaplarla Saldırdılar

Gündem   A+a-

 
 
Hatay'ın Belen ilçesinde başlayıp Arsuz ve İskenderun'a yayılan yangın da sosyal medyada sahte hesaplar üzerinden teröristler yangının kendilerinin çıkardığını iddia etti.
Sosyal medya üzerinden Sahte hesaptan yapılan "Roma'yı kim yaktı bilmiyorum ama Hatay'ı biz yaktık" twitine karşılık MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı "KAHPELİK her sıkıştığınız da sarıldığınız silah olmuş. Masum canlara kıyarsınız,ormanları yakarsınız sosyal medyada sahte isimlerle etrafa salyalarınızı akıtırsınız.Bunlar yanınıza kar kalmayacak. Bir sabah evinizden alınacaksınız." cevabını verdi.
Sosyal medya üzerinden teröristler başka bir hesaptan, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçıyı tehdit ederek "Bağırma Lütfi ölüceksiniz! Senin gibi alçaklar helikopterden atılan yaşlı insanları görmez gelir duyar kasar, bağırma seni ucube Lütfi ateş kutsaldır" yanıtını verirken MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'da, "Biz ölünce Şehit oluyoruz. Senin gibiler ise Leş. Siz oturun kendi halinize yanın." dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet