Skip Navigation Links

Hatay'da Neler Oluyor? Aynı Anda Birçok Noktada Yangın!!!

Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerini tehdit eden yangın kontrol edilmeye çalışırken, Hatay'ın bir çok noktasından yangın haberleri geldi.

Hatay'da Neler Oluyor? Aynı Anda Birçok Noktada Yangın!!!

Gündem   A+a-

Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerini tehdit eden yangın kontrol edilmeye çalışırken, Hatay'ın bir çok noktasından yangın haberleri geldi. Hatay'ın Samandağ ve Yayladağı sınırından gelen yangın haberleri Hatay'da neler oluyor dedirtti. Hatay'ın 4 bir yanında çıkan bu yangınlar kafalarda soru işaretine neden oldu. Kafalarda soru işaretine neden olan yangınlar acaba sabotaj mı dedirtti.
Hatay'ın Samandağ ilçesinde örtü yangını kontrol altına alındı.
Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Gözene Mahallesinde bulunan arazide henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle örtü yangını çıktı.
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de destek verdiği yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Hatay'ın Yayladağı ilçesi karşısındaki Suriye topraklarında orman yangını çıktı.
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çabala Mahallesi, Çalıboğazı mevkisi karşısındaki Suriye'nin Türkmendağı bölgesinde ormanlık alanda yangın çıktı.
Sınıra yaklaşık 1 kilometre mesafedeki yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyürken, alevlerin Türkiye'ye sıçrama ihtimaline karşı Yayladağı Orman İşletme Şefliğine bağlı yangın söndürme ekipleri sınıra sevk edildi.
Bölgeden yükselen yoğun dumanlar, Yayladağı ilçesinin sınır mahallelerinden de görülüyor.
 
Suriye’nin Lazkiye kenti kırsalında çıkan orman yangını nedeniyle Hatay'ın Samandağ ilçesinde gökyüzüne duman kapladı.
Edinilen bilgilere göre, Lazkiye'nin Karaçalı ve Bedrusiyye köylerinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Bazı evler yanarken birçok evin boşaltıldığı öğrenildi
Yangın nedeniyle Samandağ ilçesinde gökyüzünü ve sahili dumanlar kapladı.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet