Skip Navigation Links

Kanz'dan Cıvıl Cıvıl Defile

Dünyaca ünlü KANZ konfeksiyon mağazası Pamuk Kreş tarafından düzenlenen muhteşem bir defileyle çocuk giyimindeki moda trendini tanıttı

Magazin   A+a-

Dünyaca ünlü KANZ konfeksiyon mağazası çocuklar tarafından düzenlenen muhteşem bir defileyle çocuk giyimindeki moda trendini Pamuk Kreşin'in öğrencileriyle tanıttı
Ünlü mankenleri aratmayacak şekilde podyumda hünerlerini sergileyen çocuklar birbirinden şık kıyafetleri başarıyla taşıdılar. Çocuk modasında öncü isim olan KANZ, belediye spor kompleksi civarında hizmete girdi. KANZ’ dan adına yakışan muhteşem defile Çocuk modasında öncü isim olan KANZ, İskenderun belediye spor kompleksi civarında düzenlediği muhteşem bir defile ile çocuk giyiminde son modayı tanıttı.

Dünyaca ünlü KANZ mağazasını İskenderun’a kazandıran Mehmet Özcan Çivisöken’in işletmeciliğini yaptığı KANZ çocuk mağazası adına yakışan muhteşem görsel bir şov ile kreasyonunu Selma Kantarmacı'nın sahibi olduğu Pamuk Kreş'in çocuklarıyla İskenderun halkının beğenisine sundu.

Çocukların mankenliği, büyüklerin mankenliğinden daha heyecanlı geçti. Minik mankenler çocuk modasının öncü ismi KANZ’ ın ürünlerini büyük bir başarıyla halka tanıttı. Yoğun katılımın gerçekleştiği defilede minik mankenler birbirinden güzel ürünleri tanıtmakta hiçte zorlanmadılar.

KANZ mağazasının genç işletmecisi Mehmet Özcan Çivisöken “Amacımız halkımıza her zaman için kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet etmektir. KANZ olarak günün modasını çocuk giyimi ve kaliteyle sunmaktır. Unutulmamalıdır ki çocuklarımız bizlerin en değerli varlıklarıdır. Onlar her şeyin en iyisine layıktır. Bu amaçla kaliteyi uygun fiyatlarla KANZ kids olarak her yaş gurubuna hitaben halkımızın hizmetindeyiz” dedi. Podyuma çıkan minik mankenlerin aşırı heyecan karşısında gözyaşlarını tutamamaları defileye ayrı bir çocukluk kattı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet