Skip Navigation Links

İskenderun’un Güneş’ine 8. Gün Haber’den Anlamlı Ziyaret

8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar, 8. Gün Haber Editörü Adem Öyel, Botaş Dörtyol Tesisleri Başmühendisi Çevre Mühendisi İbrahim Yusuf Irmak v

 İskenderun’un Güneş’ine 8. Gün Haber’den Anlamlı Ziyaret

Gündem   A+a-

 
8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar, 8. Gün Haber Editörü Adem Öyel, Botaş Dörtyol Tesisleri Başmühendisi Çevre Mühendisi İbrahim Yusuf Irmak ve Yamaç Paraşütü Pilotu, Profesyonel Fotoğrafçı İlker Özgüven İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş'i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Güneş, uyuşturucuyla mücadele başta olmak üzere, suç ve suç unsurlarının engellenmesi kapsamında 7/24 çalıştıklarını ve önleyici tedbirlere daha çok önem verdiklerini söyleyerek halkın huzur ve güvenliği için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar da, bölgenin en aktif internet gazetesi ve sosyal medya sayfalarında Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarının halk nezdinde büyük takdir topladığını ve destek bulduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette 8. Gün Haber Web Tv ve Facebook İskenderun sayfası editörlerinden Çevre Mühendisi İbrahim Yusuf Irmak, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş'e Petrol Sondaj Kulesi Maketi hediye etti.
İlker Özgüven de Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e yamaç paraşütüyle körfezde gezinti yapmaya davet etti. Müdür Güneş, Özgüven’in bu teklifini kabul ederek teşekkür etti.
Devlete bağlılık millete hizmet yolunda, göreve geldiği günden bu yana yaptığı operasyonlarla halkın sevgi ve takdirini kazanan Müdür Güneş'e 8. Gün Haber Web Tv ekibi olarak başarılarının devamını dileriz.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet