Skip Navigation Links

Arsuz'da Kadına Yönelik Şiddete HAYIR

Hatay'ın Arsuz ilçesi mahalle muhtarlarına “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele' ve 'Erken Yaşta ve Zorla Evlilikle Mücadele ' Konulu Eğitimler verildi.

Arsuz'da Kadına Yönelik Şiddete HAYIR

Gündem   A+a-

 Hatay'ın Arsuz ilçesi mahalle muhtarlarına “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" ve "Erken Yaşta ve Zorla Evlilikle Mücadele " Konulu Eğitimler verildi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda ilgili tüm kurumların katkıları ile hazırlanan ve hali hazırda yürürlükte olan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planı 2016-2020” kapsamındaki faaliyetlerin gerçekleştirilmesine yönelik kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda bilgi ve farkındalığın arttırılması amacıyla Arsuz İlçesi Mahalle Muhtarlarlarına "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" ve “Erken Yaşta ve Zorla Evlilikle Mücadele" konularında eğitimler verildi.
Eğitimde kadın erkek eşitliği/eşitsizliği, kadın erkek eşitsizliğinin sonuçları, kalıp yargılar, şiddet ve çeşitleri ile nedenleri, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetle ilgili ulusal ve uluslararası düzenlemelere değinildi.
Arsuz Kaymakamlığı konferans salonunda, İskenderun Sosyal Hizmet Merkezinde görevli Psikolog Dilek KİREMİTÇİ tarafından gerçekleşen seminere 24 muhtarın katıldığı seminer soru-cevap bölümü ve broşür dağıtımı ile son buldu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet