Skip Navigation Links

Üç Büyükşehir Belediye Başkanı Hatay'da Buluştu

Bölgenin en güçlü üç büyükşehir belediye başkanları Hatay'da buluştu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkan

 Üç Büyükşehir Belediye Başkanı Hatay'da Buluştu

Gündem   A+a-

 
Bölgenin en güçlü üç büyükşehir belediye başkanları Hatay'da buluştu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, güç birliği yapmaya devam ediyor.
Hatay’da yer alan dünyanın 5’inci, Avrupa’nın 2’nci ve Türkiye’nin en büyük kapasiteli Narlıca Membran Biyoreaktör Teknolojili Atıksu Arıtma Tesisi’yle ilgili yetkililerden bilgi aldı.
 
Başkan Vahap Seçer, büyükşehir belediye başkanları olarak bu tarz buluşmaların kentlerdeki çalışmalar adına fayda getirdiğini vurgulayarak, “Zaman zaman bir araya gelerek bölgemizde yaptığımız çalışmaları değerlendirmek, katkılar almak, eksik kaldığımız noktalarda birbirimize fikirler sormak bizim işimizi kolaylaştırıyor. Hatay, Adana ve Mersin, ortak özellikleri olan kentler” dedi.
Gün sonunda Antakya’nın restore edilen tarihi sokaklarını adımlayan büyükşehir belediye başkanları ve eşleri, EXPO 2021 Evi’ni ziyaret etti. Ardından Hatay Gastronomi Evi'ni ziyaret eden Başkan Seçer ve Başkan Karalar, Başkan Savaş’ın Hatay’ın tarihi kültürüne ve dokusuna sahip çıkmak için yaptığı çalışmalara tanıklık etti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet