Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Serkan Çam Sonunda Muradına Erdi!

İskenderun'da uzun yıllardır lezzetli döneriyle tanınan Çamlıca Döner Salonu'nun işletmecisi Serkan Çam dünyaevine girdi.

Magazin   A+a-

İskenderun’da uzun yıllardır lezzetli döneriyle tanınan Çamlıca Döner Salonu’nun işletmecisi Serkan Çam dünyaevine girdi.
Yıllarca insanların hem karnını hem de gönlünü lezzetli döneriyle doyuran Serkan Çam, bu kez de uzun yılların ihmali gönül açlığını Arsuz’un güzel kızlarından Selin Taç (Çam)’la birleştirerek giderdi.
Uzun yıllardır gönlünün sultanını ararken sonunda Arsuz’lu güzel Selin Taç’la tanışan ve hayatını birleştirme kararı alan Serkan Çam’ın mutluluğu görülmeğe değerdi.


Arsuz Lionking Otel’de düzenlenen düğün töreniyle gönlünün sultanı Selin Taç (Çam)’la hayatını birleştiren Serkan Çam, düğün töreni boyunca mutluluğunu dostlarıyla paylaştı.
Düğün töreninde yakışıklı damat Serkan Çam’a sürpriz yapan bölgemizin sevilen sesi Türkiye’nin yıldızı Prens Adnan, okuduğu şarkılarla genç çiftin duygularına tercüman oldu.
8. Gün Gazetesi ve www.hatayhaberleri.org yayın kuruluşları olarak Selin- Serkan Çam çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş