Skip Navigation Links

AK Parti Doğru Adres

AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Adayı Mimar Canan Kahraman, liste de en genç adaylardan bir tanesi.

Magazin   A+a-

AK Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Adayı Mimar Canan Kahraman, liste de en genç adaylardan bir tanesi. AK Parti’nin genç yüzü olarak nitelendirilen Mimar Kahraman, vatandaşlara hizmet etmeyi sevdiği için aday olduğunu belirtti.
AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Kahraman
AK Parti Doğru Adres
29 Mart’ta ya pılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi olan Mimar Canan Kahraman, halka hizmet etmek adına bu yolculuğa çıktığını dile getirdi. AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı Kadın Kolları’nda da bir süredir görev alan Kahraman, bayanları ikinci plana atmayan bir siyasi anlayışın içerisinde olduğunu dile getirdi. Mimar Kahraman, “Ben insanlara hizmet etmeyi çok seviyorum. Siyasete girmemin tek nedeni bu. Siyaset sayesinde daha fazla insana hizmet etme imkanınız oluyor” diye konuştu.
‘Neden AK Parti?’ farklı açıdan yaklaşan Mimar Kahraman, “AK Parti siyaset açısından bence doğru adrestir. Bayanlara gösterdiği ilgi ve anlayış ile ayrım yapmadan her kademede bayanlar yer almaktadır. Hizmet olarak ta Türkiye’de kendisini kanıtlamış bir partidir. Bu sebeple 29 Mart’ta yapılacak seçimlerde vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet