Skip Navigation Links

Alanyaspor - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de Alanyaspor ile Hatayspor üç puan mücadelesi verecek. Ligin ilk haftasında 7 puan toplayan iki takımda milli takım arasına moralli girmek

Alanyaspor - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor   A+a-

 Süper Lig'de Alanyaspor ile Hatayspor üç puan mücadelesi verecek. Ligin ilk haftasında 7 puan toplayan iki takımda milli takım arasına moralli girmek için kazanmak istiyor. Peki, Alanyaspor - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Bahçeşehir Okulları Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. beIN SPORTS HD2'den canlı yayınlanacak...
Atakaş Hatayspor´da kart cezaları biten Riberio ve Isaac Sackey´in Alanyaspor karşısında görev almaları bekleniyor. Alanyaspor'da ise önemli eksik bulunmuyor.
 
İki takımın da 7 puanı var!
 
Ligin ilk 3 maçında 2 galibiyet ve bir beraberlik iki takımın da 7’şer puanı bulunuyor. Sakat futbolcunun bulunmadığı bordo-beyazlı takımda, kart cezası biten Ribeiro ve Sackey’nin maç kadrosunda yer alması bekleniyor.
 
Traore maç saatinde belli olacak!
 
Hatayspor’un Monaco’dan transfer ettiği ve Kasımpaşa maçında orta sahadaki performansı ile beğeni toplayan Adama Traore’nin adalesinde zorlama meydana geldi. Emar çekimi yapılan Malili oyuncunun Aytemiz Alanyaspor maçı kadrosunda yer alıp almayacağı maç saatinde belli olacak.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet