Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yıldız Tilbe Gusto'da Zor Anlar Yaşadı

Yıldız Tilbe ' Mayısta Yeni Albüm Çıkıyor Çok Güzel Olacak'

Magazin   A+a-

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe Hatay’ın İskenderun ilçesinde sahne aldığı açık hava konserinde hayranlarının ilgisine ilgisiz kalmak istemeyince zor anlar yaşadı.

İskenderun’un eğlence mekanlarından Culüb Gusto’da açık hava konserinde sahne alan ünlü sanatçı Yıldız Tilbe büyük küçük her yaştan hayranın ilgisine ilgisiz kalmak istemeyince zor anlar yaşadı. Kendine has çılgın dansıyla hayranlarını büyüleyen Tilbe her şarkı arasında fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen hayranlarının yoğun ilgisi karşısında zaman zaman izdihama varan görüntüler ortaya çıktı. Tilbe bir yandan şarkı söyledi bir yandan fotoğraf çektirdi. Konser bitimi apar topar otomobile bindirilen Tilbe Mayıs ayında Hastayım Sana isimli albümünün Seyhan müzikle çıkacağını ve albümün çok güzel olacağını söyledi.
Yıldız Tilbe’yi otele götürecek olan aracın hareketi sırasında iki çocuğun imza almak için yaklaşmak istemesi sanatçıya zor anlar yaşattı. Ezilme tehlikesi geçiren çocuklara güvenlik görevlileri müdahale ederken Yıldız Tilbe çocukları çağırarak bileklerine imza attı
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar