Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Rektör Depci İSTE’de atamalar yaptı

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci mevcut dekan ve müdürlüklerde görev yapanlarla devam ederken, boş olan kadrolara ise atam

 Rektör Depci İSTE’de atamalar yaptı

Gündem   A+a-

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci mevcut dekan ve müdürlüklerde görev yapanlarla devam ederken, boş olan kadrolara ise atamaları gerçekleştirdi.
Görevi önce vekaleten, daha sonra da asaleten atamayla devralan İskenderun Teknik Üniversitesi’nin yeni Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Tek amacımız aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak, İSTE’yi geliştirip büyütmek” dedi.
 
Rektör Prof. Dr. Tolga Depci, mevcut rektör yardımcıları ile göreve devam ederken, diğer rektör yardımcılığına Su Ürünleri ve Teknoloji fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Meltem Eken’ni atadı.
 
Rektör Depci önceden kendisinin Müdürü olduğu Mühendislik ve Fen Bilimleri Müdürlüğüne, yardımcısı Doç. Dr. Ersin Bahçeci’yi, Ar-Ge ve Bilimsel çalışmalar konusunda Rektör danışmanlığı görevine de Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) ödüllü öğretim üyesi Prof. Dr. M. Lütfü Yola’yı atadı.
 
Rektör Depci, İSTE’nin yapı işleri birimlerin işleyişi ile ilgili Rektör danışmanlığı görevine öğretim görevlisi Yüksek İnşaat Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir’i, Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörlüğü görevine Metalurji ve Malzeme Mühendisi, Mühendislik ve Temel Bilimler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Levent Cenk Kumruoğlu’nu getirdi. Doç. Dr. Kumruoğlu bugüne kadar sanayi üniversite işbirliği çerçevesinde 40’ın üzerinde proje hakemliği ve raportörlüğü görevinde bulundu.
 
Ayrıca TTO (Transfer Ofisi Koordinatörlüğü) Koordinatör yardımcılığı görevine de İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Ekonomi Bölümü öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hakan Eryüzlü atandı. İSTE İSTE-TÖMER (Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürlüğüne Yabancı Diller Yüksekokulu Bölüm başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tanır görevlendirildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş