Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çocuklar tabletine kavuşsun diye..!

Bir çocuk daha eğitime katılsın diye…

 Çocuklar tabletine kavuşsun diye..!

Gündem   A+a-

Pandemi döneminde çocukları eğitime dahil etmek amacıyla uzaktaktan eğitime uzak kalmasınlar diye İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’nin başlattığı kampanyanın ilk etabında çocuklar tabletlerine kavuştu. Başkan ve Yönetim Kurulu üyelelrinin katılımı ile Dernek binasında düzenlenen sade bir programın ardından çocuklara tabletleri verildi. Tabletlerini alan çocuklar, çok çalışacaklarını topluma birer faydalı insan olacaklalrının sözlerini verdiler…
İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, çocukların eğitim almalarına katkıda bulunmak üzere başlatılan kampanyanın devam ettiğini belirterek ne kadar fazla çocuğa ulaşırsak bizim için önemli…” dedi. İlk etapta toplanan yardım paraları ile tabletlerin alındığını belirten Başkan Çakmaklı, “Nur hanım 3 adet tableti, Raziye Esen 1 adet tablet, Hikmet Hepbekler 1 adet, Sultan Erbil 1 adet, Aydan. Ömer Karahan 1 adet Tamer Öner ve arkadaşları 1 adet bankada toplanan para ile de 12 adet tablet aldık. Toplamda 20 öğrencimizin tablet ihtiyacını temin etmiş olduk. Bağış kampanyamız devam ediyor. Ve bağışlar toplandıkça peyder pey tablet alıp öğrencilerimize vereceğiz. Katkıda bulunan hayırseverimize ve emeği geçen dernek üyesi arkadaşlalrımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
Hatırlanacağı üzere Yaşadığımız pandemi sürecinde imkânları kısıtlı ailelerin çocuklarının uzaktan eğitime sağlıklı bir şekilde dâhil olmalarına imkân sunan bir kampanyayı Dr. Gani Bahadırlı 75.yıl Anaokulu Müdür Yardımcısı Pınar Gündüz, üyesi olduğu İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesinde başlatmıştı. Kampanya ile imkânsızlıklar içinde var olmak için mücadele eden çocukların eğitimini desteklemek ve uzaktan eğitime tablet ve bilgisayarı olmadığı için dahil olamayan çocukları eğitimine katkı amaçlı başlatılmıştı.
Devam eden kampanyaya destek vermek isteyenlere çağrı yapan İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, ne kadar çok tablet alırsak o kadar çok çocuğa ulaşmış oluruz” diyerek hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Merve küçük 19 Aralık 2020 Cumartesi
Lütfen tablet verin yalvarıyorum artık geleceim sizin ellerinizde
son gelişmeler
öne çıkanlar