Skip Navigation Links

İSTE’de Uzaktan Öğretim Başlıyor

Rektör Prof. Dr. Tolga Depci: “İSTE, Uzaktan Eğitimde Türkiye de Bir Marka”

 İSTE’de Uzaktan Öğretim Başlıyor

Gündem   A+a-

 İSTE’de Uzaktan Öğretim Başlıyor
Rektör Prof. Dr. Tolga Depci:
“İSTE, Uzaktan Eğitimde Türkiye de Bir Marka”
Dünya genelinde Covid-19 virüsü dolayısıyla birçok eğitim kurumu, faaliyetlerine uzaktan öğretimle devam etme kararı alırken, yeni eğitim yılıyla birlikte Türkiye’de de birçok üniversite uzaktan öğretime devam ederek ders başı yapmaya hazırlanıyor. İskenderun Teknik Üniversitesi’nde de (İSTE) 5 Ekim Pazartesi günü 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılına uzaktan eğitimle başlıyor. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci de “Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, İSTE’nin uzaktan öğretimde Türkiye’de bir marka olduğunu” söyledi.
İSTE, UZAKTAN EĞİTİMDE TÜRKİYE 4.’SÜ OLMUŞTU
Pandeminin başladığı geçtiğimiz bahar yarıyılında İSTE önemli bir başarıya imza atmış ve uzaktan öğretim sistemi ile ilgili kendi bünyesinde özgün stratejiler oluşturarak dikkatleri çekmeyi başarmıştı. “Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı” tarafından yapılan bir değerlendirmede de uzaktan öğretim sürecini en iyi yürüten üniversiteler sıralamasında İSTE, Türkiye 4.’sü olmuştu. İSTE, yeni dönemde de bu başarısını sürdürmek ve herhangi bir olumsuzluk yaşamamak için geçtiğimiz dönem akademisyenlerine yönelik uzaktan öğreticilik konusunda çevrim içi eğitimler düzenlerken, 1. sınıf öğrencilerine de bu yıl için gerekli bilgilendirmelerin bölümler tarafından yapıldığı kaydedildi.
REKTÖR PROF. DR. TOLGA DEPCİ:
“2020-20201 AKADEMİK YILIMIZ HAYIRLI OLSUN”
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci de “2019-2020 eğitim-öğretim döneminde, yurtdışından yazılım satın alımı yapılmadan, özgün sistemle önemli bir başarı yakaladıklarını ve bu eğitim-öğretim döneminde de aynı şekilde çalışmalarına devam edeceklerini” ifade ederek, “Sistemin işleyişiyle ilgili detaylı bilgilendirmeleri üniversitemizin web sayfasında yaptık” dedi. Rektör Depci sözlerini şöyle tamamladı: “2020-2021 eğitim-öğretim yılımızın tüm akademik ve idari personelimizle, öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, pandemi sürecinin en kısa süre içerisinde son bulmasını ve yüz yüze eğitimde öğrencilerimizle tekrar buluşmayı temenni ediyorum.”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet