Skip Navigation Links

İSTE’yince Büyük Hedefler Gerçekleşir

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof Dr Tolga Depçi’nin Yapı İşleri ve Faaliyetlerinden Sorumlu Rektör Danışmanı olarak atanan...

 İSTE’yince Büyük Hedefler Gerçekleşir

Gündem   A+a-

 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof Dr Tolga Depçi’nin Yapı İşleri ve Faaliyetlerinden Sorumlu Rektör Danışmanı olarak atanan Öğretim Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir, atama yazısının ardından ziyaretini gerçekleştirerek resmen görevine başladı.
Uyum içerisinde ortak akılla İskenderun Teknik Üniversitesi’ni hayal ettikleri noktaya taşıma kararlılığını ifade eden Rektör Danışmanı Sıtkı Alper Özdemir, Rektör Prof Dr Tolga Depçi’nin vizyon ve hedefleri doğrultusunda çalışma arzusuna dikkat çekti.
İSTE’nin daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağını belirten Sıtkı Alper Özdemir, Prof Dr Tolga Depçi ile başarılı işlere imza atacaklarını belirterek sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörümüz Sayın Prof.Dr.Tolga DEPCİ’nin tensipleriyle Yapı İşleri ve Faaliyetlerinden Sorumlu Rektör Danışmanı olarak atanmış bulunmaktayım.
Devletimize, Milletimize, Memleketimize ve Üniversitemize hayırlı olmasını dilerim.
Saygılarımla
Sıtkı Alper ÖZDEMİR
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet