Skip Navigation Links

Rüya Gibi Düğün

Kentimizin tanınmış işadamlarından Nuri Üysen'in güzel kızı Eda, Samsun'un ünlü avukatlarından Necat Yılmaz'ın yakışıklı oğlu Orhan Yılmaz ile hayatın

Magazin   A+a-

Kentimizin tanınmış işadamlarından Nuri Üysen’in güzel kızı Eda, Samsun’un ünlü avukatlarından Necat Yılmaz’ın yakışıklı oğlu Orhan Yılmaz ile hayatını birleştirdi.
Çırağan Sarayı ve boğazda demirleyen Atatürk’ün efsane yatı Savarona yatının o gizemli büyüsünde gerçekleşen düğün töreninde gelin ile damat peri masallarındaki prens ve prensesi andırıyorlardı.

Çırağan Sarayının o tarihi mistik havasında havai fişeklerin ışığında gelin ile damat Saray kapısında boy gösterirken seçkin konuklar ise bu büyülü havaya alkışları ile eşlik ediyorlardı.
Gecenin en mutlu ve en gururlu insanları şüphesiz ki Nuri Üysen ve değerli eşleri Necla Üysen’di.
İstanbul Valisi Muhammer Güler, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Hürriyet Gazetesi Yazarı Şükrü Kızılot ve seçkin davetlilerin katıldığı düğün merasimine, Üysen ailesinin İskenderun’dan yakın dostları damgasını vurdu.
 

Çırağan Sarayının avlusunda gerçekleştirilen Kokteyl çok nezih bir ortamda geçti.
Vali Güler ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Şükrü Kızılot’un nikah şahitliği yaptığı törende, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk gelin ve damadın nikahlarını kıyarak evlilik cüzdanlarını takdim edip, mutluluklar diledi.
Nikah töreni Çırağan Sarayında yemekle devam etti.
Özgen Akçagül – BLUE NOTE Orkestrasının birbirinden coşkulu seslendirdiği Türkçe ve yabancı şarkılarla renklenen gecede davetliler zaman zaman müziğin ritmine kapılıp doyasıya eğlendiler.
Eda ve Orhan çiftinin mutlulukları gece boyunca sürdü. Konuklarla yakından ilgilenen mutlu çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Derken gecenin finalini romantik sesli ünlü sanatçı Ferhat Göçer yaptı. Seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ile konuklara enfes bir gece yaşatan Göçer, sahne performansı ile düğüne katılan misafirleri coşturdu.
Düğün törenine iş adamı Nuri Üysen ve genç çifleri yalnız bırakmayan CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İTSO Başkanı Halil Şahin, Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Bülent Aymen, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve İskenderunlu çok sayıda iş adamı katıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet