Skip Navigation Links

Başkan Altan Yaşlılar Gününü Kutladı

Başkan Altan ,“Bizi biz yapan, haklarını ödeyemeyeceğimiz tüm büyüklerimizin bu özel günlerini kutluyor; hepsinin ellerinden öperek sevgi ve..

Başkan Altan Yaşlılar Gününü Kutladı

Gündem   A+a-

 Başkan Altan ,“Bizi biz yapan, haklarını ödeyemeyeceğimiz tüm büyüklerimizin bu özel günlerini kutluyor; hepsinin ellerinden öperek sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Başkan Bekir Altan’ın mesajında şu ifadelere yer verildi: “Kültürümüzü ve kimliğimizi oluşturan değerleri bizlere aktaran, böylelikle millî benliğimizin oluşmasını sağlayan unsur, toplumumuzdaki yaşlı bireylerdir. Bizler, onlardan öğrendiklerimizle, onların bize aktardıklarıyla, tecrübeleriyle ayakta durmaktayız. Milletimiz, büyüklere saygı göstermeyi, küçüklere sevgi anlayışıyla birleştirmiş, böylece toplumsal huzuru, milli birliği, sosyal yardımlaşma ve dayanışma olgusunu bir potada birleştirmeyi başarmıştır.
Geçmişte yaşama etkin biçimde katılarak, bugünlere gelmemizde önemli rol oynayan yaşlılarımıza sahip çıkmak, kimseye muhtaç olmadan mutlu bir yaşlılık dönemi geçirmelerini sağlamak, ihtiyaç duyduklarında destek vermek ve yardım eli uzatmak, ayrıca hepsinden önemlisi onların yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek gelecek kuşaklara da aktarmamız gereken köklü geleneklerimizdir.
Peygamber Efendimiz de, “Herhangi bir genç yaşlılığından dolayı bir ihtiyara hürmet ederse, Yüce Allah da yaşlandığında ona hürmet edecek kimseler halk eder” buyurmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle bizi biz yapan, haklarını ödeyemeyeceğimiz tüm büyüklerimizin bu özel günlerini kutluyor; hepsinin ellerinden öperek sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet