Skip Navigation Links

Fakir Fenomen İskenderun'da!

Ürettiği video içerikler ile fenomen haline gelen Fakir fenomen isimli Mehmet Nuri Akbulut

 Fakir Fenomen İskenderun'da!

Magazin   A+a-

çeşitli konularda sosyal medya deneyleri ve video içerikleri üretmek adına geçtiğimiz günlerde ilçemize geldi.
İskenderunu çok sevdiğini ve burada sevdiği dostları olduğunu söyleyen Akbulut İskenderun'un kendisinde ayrı bir yanı olduğunu ve her fırsatta buraya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.
Sahilin tadını çıkararak yöresel yemeklerinden tadan fakir fenomen tekrar İstanbul'a döndü.
 
 
MEHMET NURİ AKBULUT  ( Fakir Fenomen ) Kimdir ?
Mardin'in Midyat ilçesinde Toptepe köyünde dünyaya geldi.
İlkokulu köyde , orta okulu ve liseyi Midyatta okudu. Halen Igdır üniversitesi'nde ilahiyat bölumü öğrencisi olarak okumaya devam ediyor.
Orta öğretimden bu yana sosyal medyaya olan ilgisinden dolayı telefon, bilgisayar almaya durumu olmadığından internet kafelerde arkadaşları oyun oynarken Mehmet Nuri internet üzerinden video montaj, kurgu, photoshop ve ses montajı öğrenmeye çalıştı.
Kafede çok zaman harcadığından ailesi bilgisayar almak zorunda kaldı, fakat evde internet olmadığından yine internet üzerinden eğitim ve montaj video videolarını indirmek üzere internet kafeye gidip geliyor, indirdiği videoları evde izleyerek çalıştı ve kendini bu yönde uzmanlaştıracak seviyeye getirdi.
 
Lise öğrenimini tamamlayana kadar komedi videolarını çekip sosyal medya platformlarında paylaşıyordu. 2016 yılında Üniversiteye başladığında Iğdır'ın yerel bir tiyatro ekibiyle tanışıp tiyatroya da başladı. 2 yıl boyunca topluluk önünde aktif bir şekilde tiyatrolar yaptı. 2 yıl sonunda topluluktan ayrılarak yine üniversite'nin tiyatro topluluğunu kurdu. 2 yıl boyunca da üniversitenin tiyatrolarında görev yaptı.
Mehmet Nuri Akbulut halen ürettiği video içerikler ile Fakir Fenomen isimli sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlar yapmaktadır.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet