Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Her Anı Değerli Bir İz’dir Aslında …

Halil Yılmaz’dan Okumaya Değer İz Tarlası

Her Anı Değerli Bir İz’dir Aslında … Web
TV

Gündem   A+a-

 Halil Yılmaz’dan Okumaya Değer İz Tarlası
 
Hatay ve İskenderun’un gurur kaynağı Halil Yılmaz, hayatında iz bırakan anılarını kitapta topladı.
Devlete bağlılık ve millete hizmet yolunda devletin verdiği her görevi şerefle taşıyan Halil Yılmaz, kaymakamlık, belediye başkanlığı ve daha bir çok onurlu görevi yaparak başladığı hayatında İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı ve Danıştay Başsavcılığı görevlerini tamamlayarak emekli oldu.
 
Ankara’da emeklilik hayatını sürdüren Halil Yılmaz, memleketi İskenderun’da ata yadigarı topraklardan ve evinden uzak kalamıyor.
45 yıllık hayat arkadaşı Eşi Zehra Yılmaz’la İskenderun’daki evlerinde dostlarını ağırlayarak kitabını imzalayan Halil Yılmaz, emeklilik döneminde de Hatay’a hizmet etmek adına merkezi Ankara’da bulunan Hatay Vakfı’nın Genel Başkan Yardımcılığını yapıyor.
 
Hayatta insanın elde ettiği her tecrübenin bir ‘İz’ olduğu fikrinden yola çıkarak İz Tarlası kitabında anılarını kaleme alan Danıştay Emekli Başsavcısı Halil Yılmaz, Devlete bağlılık millete hizmet yolunda şerefle yaptığı tüm görevlerinde iz bırakan anılarını ders niteliğinde esprili bir yaklaşımla aktarıyor.
Evinde Hatay Vakfı İskenderun Şube Başkanı Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen, Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Karma Esnaf Odası ve Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, Avukat Mehmet Burak Bakır, Serbest Muhasebeci Lütfiye Tatlıcıoğlu, Denizciler Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Murat Topak ve 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’ı eşi Zehra Yılmaz’la birlikte ağırlayan Halil Yılmaz, İz Tarlası kitabını imzaladı.
İz Tarlası kitabını imzalarken eşi Zehra Yılmaz’la birlikte 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gazeteci Gökhan Gökpınar’a duygularını aktaran Halil Yılmaz, hayatının her anında güzel dostlar biriktirdiğine dikkat çekiyor ve diyor ki: “Yaşadığınız her anı bir iz olarak sizi takip eder. Bu izleri takip ederken geleceğinize doğru yön vermek şansını elde edersiniz.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Her Anı Değerli Bir İz’dir Aslında …  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar