Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Enstrüman Öğrenmek İçin İlle de MosAcademy…

En küçük yaşta çocukların müziğe yatkınlığını ölçen Ethem Yavuz, en küçük bir umut olduğuna kanaat getirdiğinde çalışmalara hız veriyor.

Enstrüman Öğrenmek İçin İlle de MosAcademy… Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde çocukları gençleri ve orta yaş üstü müziğe meraklı sanatseverleri yepyeni bir dünya ile buluşturan Modern Sanatlar Merkezi (MosAcademy), Klarnet Sanatçısı olarak tanınan, adını daha önce sahnede en uzun süre kalma rekoruyla Guinnes Rekorlar Kitabına yazdıran Ethem Yavuz’la emin adımlarla ilerliyor.
 
MosAcademy Kurucusu Ethem Yavuz, en küçük öğrencisinden en büyüğüne, müzik dolu yaşamın kapılarını sonuna kadar açıyor.
Tüm enstrüman eğitimlerinin verildiği MosAcademy’de, şan dersleri, ses eğitimi, Güzel Sanatlar Lisesi ve Konservatuvar hazırlık kursları da veriliyor.
 
En küçük yaşta çocukların müziğe yatkınlığını ölçen Ethem Yavuz, en küçük bir umut olduğuna kanaat getirdiğinde çalışmalara hız veriyor.
 
Türkiye’de de Bethoven gibi efsanelerin mutlaka çıkacağına inanan Ethem Yavuz, çocukları Poyraz ve Atlas Yavuz’a henüz birkaç yaşındayken klarnetle tanıştırmış ve bugünlerde ise aynı sahnede birlikte müzik yapar konuma getirmiş.
 
Zihinsel engelli çocukların müzik terapisi ve enstrüman desteğiyle hayata tutunmaları, sosyal bir birey olabilmeleri için proje başlatan MosAcademy Kurucusu Ethem Yavuz, çalışmalarıyla müzik üstadlarının da takdirini topluyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Enstrüman Öğrenmek İçin İlle de MosAcademy…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar