Skip Navigation Links

İDÇ SPOR GÖZTEPE SPOR' U KONUK EDİYOR

Karşılaşma Pazar günü saat 13.30'da 5 Temmuz stadında

Spor   A+a-

Karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da 5 Temmuz stadında
Spor Toto 2. lig Beyaz grubunda zirve hesapları yapan ekiplerden Güney Temsilcisi İskenderun Demirçelikspor, ligin 4. haftasında kendi evinde lider Göztepespor’u konuk ediyor. Karşılaşma Pazar günü saat 13.30’da İskenderun 5 Temmuz stadında yapılacak.
Geçen hafta deplasmanda Bozüyükspor ile 2-2 berabere kalarak kente 1 puanla dönen İskenderun Demirçelikspor, hafta sonunda karşılaşacağı Göztepespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Besim Durmuş nezaretinde sürdürüyor. Yapılan antrenmanlarda tüm futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti.

İDÇSPORUN KAMPI İSDEMİR TESİSLERİNDE

Hafta başından beri çalışmalarını Teknik direktör Besim Durmuş nezaretinde aralıksız sürdüren İskenderun Demirçelikspor, bu gün (Cuma günü) İsdemir tesislerinde yapacağı son antrenmanın ardından maç sateni kadar kendi tesislerinde kampa çekiliyor. Teknik Direktör Besim Durmuş’un verdiği bilgilere göre takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

AHMET NAZIM ANTRENMANDA

Sezon başında İsdemir tesislerinde yapılan antrenmanda ağır sakatlık geçiren ve yaklaşık 5,5 aydan bu yana tedavisi süren İskenderun Demirçelikspor’un orta sahasında görev yapan Ahmet Nazım’ın durumu giderek iyiye gittiği ve takımla beraber antrenmanlara başladığı öğrenildi

TARAFTARLARDAN DESTEK

Hafta sonunda İskenderun 5 Temmuz stadında Göztepespor’u konuk edecek olan Güney Temsilcisi İskenderun Demirçelikspor’a taraftarlardan tam destek.
İskenderun Demirçelikspor Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Bukağıkıran, taraftarlara çağrıda bulunarak, “Hafta sonunda yapılacak olan Göztepespor karşılaşmasında İskenderun Demirçelikspor’u geçmiş maçlara nazaran daha fazla destekte bulunalım. Bu takım Tüm Hataylıların takımıdır” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet