Skip Navigation Links

İGC'de Yeni Yönetim Ziyaretçilerini Ağırlamaya Başladı

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetim kurulu ilk ziyaretçilerini ağırladı.

İGC'de Yeni Yönetim Ziyaretçilerini Ağırlamaya Başladı

Gündem   A+a-

 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yeni yönetim kurulu ilk ziyaretçilerini ağırladı. Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve Yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.
İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan CHP Belen Heyeti, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.
Yerel basına büyük önem verdiklerini vurgulayan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Yerel basın bizim için çok önemlidir ve önemli kalmaya devam edecektir. Mutlaka sorunları çözülmeli ve desteklenmelidir. Yerel basın olmadan ilimizle ilgili sorunları ve çözümleri duymamız ve kamuoyu oluşturmamız mümkün değildir. Bana göre yerel basın tarihi bir sorumluluk içerisinde, tarihi bir görev yapıyor. O açıdan yerel basının sonuna kadar desteklenmesi gerekiyor. Destekliyoruz, desteklemeye devam edeceğiz. Bu düşüncelerle Rızkullah abime ve yönetimine hayırlı olsun diyorum, her zaman yanınızdayız” dedi.
Ziyaretten ötürü teşekkürlerini ileten İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli de; “Bizler yerel basın olarak, yerel yönetimlerle beraber aynı pozisyonda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlerin yaptığı güzel işleri vatandaşlara, kamuoyuna iletme görevi yapıyoruz. Bundan sonra da kamu hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Geldiğiniz için teşekkür ederiz” diye konuştu.
Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet